Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
neka dojdi na gosti ke vidi sam i kinezi i japonci i korejciКажи му на @Lithium002 шо модел на Gree е ова![]()

Ako ne se lazam ti imase Gree Toshiba i LG Inverter Klimi.neka dojdi na gosti ke vidi sam i kinezi i japonci i korejci![]()
stojat vo potpisAko ne se lazam ti imase Gree Toshiba i LG Inverter Klimi.
Najubavo prasaj vo elektrometal ponudava ja vidov na Facebook profilot na elektrometal.Се доплаќа годишно или не? Зошто ако се доплаќа имаме Грее со 10 години гаранција.
Zosto on-off zemi inverter klima 2.5kw momentalno najevtina 2.5kw inverter e ovaa klimaМене ме интересира повеќе за Грее Фери Он/Оф климата, зошто моментално е најефтина за 12000 колку што гледам. Иако е 3.5ка, убаво би било да имаше 2.5ка за 11000, за на скаливе би била добра.
Sakas da kazes dega za gorenavedenive opcii ( obijekti ) podobro e on-off klima odkolku inverter i i sakas da kazes deka on-off klima vo vakvi obiekti i na -15°C ke odzuva vnatresna temperatura na greenje od 20°C ???Зошто за викендица, шупа, гаража, лоџија, скали, влез, пожелно е да е поефтина климата, по некоја логика.

Не е прашањето дали има 7 год гаранција, туку дали е навистина одлична понуда (како велиш) и дали се покажаа и како се покажаа овие клими за затоплување (греење) ... јас барем во 26,000 поста повеќето ги прочитав на темава, не се сеќавам еден да кажа дека е задоволен од греење со Hyundai клима.... а ти? Иако времињата се менуваат, па можеби Hyundai напреднал!? Па за чудо и ќе налеташ на некои сајтови или трговци на нетов кои клима на Hyundai ќе вбројат меѓу врвни јапонци во друштво во најдобрите клими за греење https://klimatizacija.hr/blog/novosti/top-5-klima-uredaja-grijanje-28/ (што мене ептен ми е забегано)!!!Odlicna ponuda 7 godini garancija na inverter klima.
![]()