jbt gjde mene poredis snjim ja dajem liste na pm mjesecima hmajde da pobijemo sve.....stavi flusonic defaultni log ili cu ja.......
ne vodi to crow nikuda sto ne zakopate sekire i pomazete ljudima ......trosite vreme na nesto nepotrebno i tebi i interu......
nisam u toku ako je tako izvinjavam se....svaka cast......jbt gjde mene poredis snjim ja dajem liste na pm mjesecima hm
pa dabnas si rekao da unistava itd da to nisi ocekivao od nega itd a je sad pukao nesto nijeuredu snjim da je to zasno itd[DOUBLEPOST=1561855972][/DOUBLEPOST]nisam u toku ako je tako izvinjavam se....svaka cast......
ja upao u sred svadje...reko sta je ovo......
naravno istina bare gledaju koji mjesec od tebe dobiju samo nervozu hehehaha slusaj ovo liste ili listu ima razlika
ti kako znam ili mislim dadnes nekoja listasto ima vise konekcije na razlicite ljude za da kad stane opet potrcu kod tebe i opet ista lista im das sa vise konekcije i tako u krug
jesam cuo i misleo da ga urazumim jer to sto radi ne vodi nikuda,posto se znamo ali nevredi........ovo je otislo predaleko......pa dabnas si rekao da unistava itd da to nisi ocekivao od nega itd a je sad pukao nesto nijeuredu snjim da je to zasno itd[DOUBLEPOST=1561855972][/DOUBLEPOST]
naravno istina bare gledaju koji mjesec od tebe dobiju samo nervozu hehe
to je poenta svega upravo takopo pisanju sam bio zakljucio da si ti mada nije tvoj nik a ovde ne dolazim stalno..sada sam siguran u to ...da te pitam jedno zasto masovno postavljas i unistavas kada znam da ti ni iz dzepa ni u dzep...time neces naskoditi nekome ko ce lako naci za sebe listu ali ces naskoditi masi korisnika koji to neznaju uraditi.......ne vidim svrhu toga,ne licis mi na sebe......sta zelis time da dokazes......
stalker_portal/server/custom.ini
portal/server/custom.ini
server/custom.ini
custom.ini
nista od toga nema neradi nista koje znanjeeto vam malo configuracije za stalkere
sve komande valjaju samo ako se ima otvoreno
od mene su dobili znanje i sad nema vise care hvalaono ovo da pisu zar to nisi primetio ali ti neznas da citas izmedju redova to je cela stvar kupi si naocare sa veci diopter[DOUBLEPOST=1561856251][/DOUBLEPOST]nijeo tislo predaleko bas je taman kako treba za svakoga ima po nesto sad se nedelu vise ljudi na znalci i neznalciКод:stalker_portal/server/custom.ini portal/server/custom.ini server/custom.ini custom.ini
ili prosti a malo prosireni imaju sve sto pozelu
Au ljudi moji jer ovaj normalan ,kome si dao znanje, pa ti sve unisti sto god si objavio to je odma prestalo sa radom.Koliko ja sad ovo pratim ovde tebi samo hvali koji saraf u glavi .A inter pomaze ljudima to stoji ,al sve to ide preko pm a ne ko ti.Pametan covjek to neradi.od mene su dobili znanje i sad nema vise care hvalaono ovo da pisu zar to nisi primetio ali ti neznas da citas izmedju redova to je cela stvar kupi si naocare sa veci diopter[DOUBLEPOST=1561856251][/DOUBLEPOST]nijeo tislo predaleko bas je taman kako treba za svakoga ima po nesto sad se nedelu vise ljudi na znalci i neznalci
ili prosti a malo prosireni imaju sve sto pozelu
haha neka te skim bi se zezali da te nemapa naravno ad nece raditi za tebe posto neznas kako da ih sastavisdjaba pises niko te ne ferma vise dva posto
nemoj vise biti senka koja hoda a nezna ni gde ide u koi smer
posto sad nema sunca vise
Max 1
# Max 2
# Max Plus
# Max Action
# Max Comedy
# Max HorroR
# Max Adventure
# Max Oldies
# MIX Movie Romance
# Mix Western
haha neplasimo se mi nego ti kad si ono bio resler kod narodne pa te ljudi trazili sto siih zajebo skrio si se u misiju rupu nije te bilo mjesecima tako si i dobio nadmak crni misvidim koliko ze samnom zezate zato i plasite se od mog nika
hop cup
a sto bi bilo da stavim crow2 onad nebi ni dolazili vise na forum