Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

• Креатор на темата Креатор на темата alekjov
  • Време на започнување Време на започнување
nemate upad djaba vam je
Код:
http:\/\/amsterdam2.dvrdns.org:14452\/live?channelId=1&uid=303&deviceUser=KrekaJuni2019&devicePass=KrekaKreka2019
haha to ti tako mislis da samse krijo a jel se secas kad vas bosna kafic solucion vas zajebao dao vam po jednu listu samo kako bi me mene nasao gde sam
e taj isti eso kafic bosna dao mi restrtimerski nalog trajao je 1 godina
nisam imao ni jedan user al zatosam mu pokupio komaj sve usere
samo preko restrimera i ko vam je kriv sto vi koi ste imali nemate vise ukinuo liste kad me nasao

nemate upad djaba vam je
Код:
http:\/\/amsterdam2.dvrdns.org:14452\/live?channelId=1&uid=303&deviceUser=KrekaJuni2019&devicePass=KrekaKreka2019
haha to ti tako mislis da samse krijo a jel se secas kad vas bosna kafic solucion vas zajebao dao vam po jednu listu samo kako bi me mene nasao gde sam
e taj isti eso kafic bosna dao mi restrtimerski nalog trajao je 1 godina
nisam imao ni jedan user al zatosam mu pokupio komaj sve usere
samo preko restrimera i ko vam je kriv sto vi koi ste imali nemate vise ukinuo liste kad me nasao
imas kreku jesi majstor svaka cast hahaha

Код:
http://93.183.155.17:88/phpmyadmin/
pa mislim phpadmin mu neradi vise sa login
stalker isto

Последно уредено:
ja sam moja misija zavrsio sa tobom u vezi iptvskeniranje i strimovi to se sad pravdaj kod neko sto nije video ili znao
a ima ihdosta njih ali ne za dugo[DOUBLEPOST=1561858756][/DOUBLEPOST]probaj dal ti radu ovi
Код:
branko2505&devicePass=kutnjak1975
slobodan&devicePass=05082015
ivanovic&devicePass=ivanovic1
doboj108&devicePass=veghel10
sahitiq&devicePass=19122015

Последно уредено:
ja sam moja misija zavrsio sa tobom u vezi iptvskeniranje i strimovi to se sad pravdaj kod neko sto nije video ili znao
a ima ihdosta njih ali ne za dugo
nemoj tako skim cu se saliti ovdje php mister haha otkrio covjek u 6 mjesecu 2019 php default login hahahaha sakrij se u misiju rupu hahahah koji cirkus pa gdjesi dosad bio spavao zimski san hahaha ti si cirkuz zivi[DOUBLEPOST=1561858949][/DOUBLEPOST]
a ima ihdosta njih ali ne za dugo[DOUBLEPOST=1561858756][/DOUBLEPOST]probaj dal ti radu ovi
Код:
branko2505&devicePass=kutnjak1975
slobodan&devicePass=05082015
ivanovic&devicePass=ivanovic1
doboj108&devicePass=veghel10
sahitiq&devicePass=19122015
sutra obavezno da budes tu hheeh pazi d ate macka ne pojede crni misu

za tebe je ovo nostalgija i nemozes nikada da se pomiris sa cinjenicom i istinom oko ovog hobi
zasluzio si malo odmora nekada ste sotupravili ludimsto slika
svoj tv i kako vi covek dokazuje sta imai kako se gleda
ali to je vise proslos za njega sad si ti na red dosao
posle tebe neko drugi i tako sve u krug
mladi forumasi te zezaju sto malo vise od tebe znaju
i to ti krivo covek se uci dok je ziv

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom