e prdonja samo si jos ti faliohahaha da se dokazete koj e koj i sto od ovaa nisto? ebi veter ste i dvajcata..ke vi otvoram tema za naprevar koj e kojsamo da se dokazete koj e zoki koj e crow.. sto air imate od ova da se dokauvate koj e pogolem majstor?
ebiveter ste samo da znaete![]()
samo da znaes da sum jas admin tebe i ovoj tvoj drugar odav ban vi davam pod hitno...[DOUBLEPOST=1561847502][/DOUBLEPOST]e prdonja samo si jos ti falio
hhahahahahahaahha
samo da znaes da sum jas admin tebe i ovoj tvoj drugar vednas ban vi davam pod hitno...
sto zato sto dajem svaki dan liste ili tebe sto dodjes i podjebajes samo koga treba izbacitisamo da znaes da sum jas admin tebe i ovoj tvoj drugar odav ban vi davam pod hitno...[DOUBLEPOST=1561847502][/DOUBLEPOST]
nemoj plakati dacu ti ja druge ulaze za narodnu ako hoces od glavnog panela neplaci misu mali crni hahaha hvala vam prdonje nasmijali ste me pravo hahahahhahahamolim te nemoj s atakvi izrazi ad se obracas na mene ili bilo koj clen od ovaj ili neki drugi forum
ja ne dobijam od nikoga liste
mada mi jedan ponudio narodna flusovi u zamenu za darkside a kako vidim i on prestao raditi
zato se uzdrzi malo od te tvoje gnasne reci
vidi se da si pametan covek od pisanje
zato su psiho ljudi po pametnijeg kalibra od tebe za neke stvari
eto ispunila se zelja i narodna stalker da ide u zaborav jos malo za koi dan
Pa zato i imamo jer se nehvalimo...pa veruje se naucno dokazano da su psihicki bolesnici po pametnije osobe od onih koi mislu su pametni
u nekom navratu ste pomenuli da imate art iptv
a to me bas cudi sto sad niko se ne hvali sa njom