Навивачки групи во Македонија!

• Креатор на темата Креатор на темата Hooligan
  • Време на започнување Време на започнување
u pravo si i jas sum za da se prekinat veke ovie filmovi bidejki zavrsuvaat so tragicen kraj ko posledniot slucaj so Sazdo kade sto edniot bese zavrsi tragicno a drugite ja izgubija mladosta u zatvor, ama veruvajmi dodeka ima gomnojadci ko ovoj vasiot glumec nikad nema da prekinat
И кај вас има такви и тоа многу повеќе само проблемот е што нема кој да ги нападне а верувам дека и они ќе молат да не јадат ќотек ако повеќе луѓе ги нападнат.Пак ќе кажам не ја знам точно ситуацијата со А... колку луѓе и како го нападнале ама ретко кое дете и од $ и од Комити би имало муда да остане на своите ставови и да не се "покори" пред напаѓачите зошто знае како ќе заврши."Гомнојадци" имало и ќе има тоа е нормално ама сега со социјалните мрежи се повеќе ги гледаме.Во суштина и нашите и вашите многу повеќе на социјалните мрежи се курчат со тој навивачки опасен стил за да да се палат пичиња а не дека се стварно толку големи навивачи.

И кај вас има такви и тоа многу повеќе само проблемот е што нема кој да ги нападне а верувам дека и они ќе молат да не јадат ќотек ако повеќе луѓе ги нападнат.Пак ќе кажам не ја знам точно ситуацијата со А... колку луѓе и како го нападнале ама ретко кое дете и од $ и од Комити би имало муда да остане на своите ставови и да не се "покори" пред напаѓачите зошто знае како ќе заврши."Гомнојадци" имало и ќе има тоа е нормално ама сега со социјалните мрежи се повеќе ги гледаме.Во суштина и нашите и вашите многу повеќе на социјалните мрежи се курчат со тој навивачки опасен стил за да да се палат пичиња а не дека се стварно толку големи навивачи.
Доколку не знаеш каква е ситуацијата не јади гомна мочко еден, ти знаеш дали се напаѓа или не.
Иначе, а М. И. од Контрабанда како прошол на Жабар во петокот? И зошто плачел?

Ne sum vise aktiven kaj forumov ,no imam edna snimka sto se sluci pred nekolku dena da gledate nastanot kako place eden vas “huligan” sto se kurci i glumi mangup po fejsbuk a koga ke go sretnes vo ulica ke pocne da place ko pi*ka , ubavo se slusa kako vika dosta viseee:pos:
slobodno pisetemi privatna poraka u forum ako sakate da go vidite snimkava
Znam ne e fer ama uzivaaam da igram kurtasak i da gi ponizavam laznite mangupi :D
Stanuva zbor za A.Z
Дадаа и шипптарската химна ја пеел...На прославата исто 3 ваши ама буквално липтеа на Рекорд.Ама ние не снимаме и не ги кажуваме со име презиме како ова ти што го напиша,иако е лага.

Тури им кур, они што се индијанци се, ама овие нашиве што немаат поврзаност со Скопје кога ќе почнат да мудруваат како е во нашиот град, тоа ми е најјако.[DOUBLEPOST=1561480231][/DOUBLEPOST]
Доколку не знаеш каква е ситуацијата не јади гомна мочко еден, ти знаеш дали се напаѓа или не.
И како пројдоа оние 3-ца исто кај Жабар во саботата кога РК Вардар тепаше против Барса, и како пројдоа Чаир Кру и зошто пишаа никад пораз само лекција, и како пројде Ф на Камени Мост во неделата?

Кај виде дека изедов гомна за нешто?

Дадаа и шипптарската химна ја пеел...На прославата исто 3 ваши ама буквално липтеа на Рекорд.Ама ние не снимаме и не ги кажуваме со име презиме како ова ти што го напиша,иако е лага.
prasajgo on
Ako pocnuvam da ve brojam kolku dusi imate jadeno kotek od vasa strana ke izleguva pola tribina .Kratko i jasno CONTRABANDA vi ja ebel komplet generacijata pocnuvajki od stajkovci do gjorce site imate jadeno kotek i toa pred svoji kuki , ko da dojdete da ne tepate sred cair sto nemoze da se sluci nikogas toa , ako vie ste tepale 1 nas nie sme tepale 40 vasi i sve sto zboruvam realno e znaete i vie sami samo ne sakate da priznavate.Kratko i jasno nemate muda ni nemate srce ,ne ste brat za brat samo se nafurate megu sebe a koga ke dojde rabotava begate ko picki go ostavate drugarot vo ogan , ve znam veke site sum ve videl sred vas stadion u gradski park sme ve sramile 50 dusi se tepate megusebe koj da bega prv , pa isto taka i vo zeleznicka stanica koga ke im otidese transot kurban na cento pa od 5 dusi begate 20 dusi pa kakva dusa imate da sum ko vas nikogas ne bi zboruval za tepacki koga ste maksimalni ponizeni.Sum vi vlegol i vo privatna grupa tolku ste glupi ne ste zabelezale deka imate SHVERCER vo grupa dodeka sum vi kazal samiot.

Ne si prav komit ako nemas jadeno kotek od Shvercer , ne se zamaram veke so vas ni ne zboruvam zivejte si vo svoji bajki

Attachments

• 89EBAE00-A723-40D4-B877-E37006AE365E.jpeg
    89EBAE00-A723-40D4-B877-E37006AE365E.jpeg
    143,8 KB · Прегледи: 172
  • CD447CB5-6B2E-41F8-8867-805BAC9C7836.jpeg
    CD447CB5-6B2E-41F8-8867-805BAC9C7836.jpeg
    198,6 KB · Прегледи: 170
Последно уредено:
Како прво, ликот кој го споменуваш сте го фатиле додека сте биле во чопор, а они биле двајца и тоа во Капан Ан, клуб кој се наоѓа во Чаршија.
Како второ, prtsc што го праќаш, е стар и е групен чет кои го направиле деца од 14 до 18 години и кои немаат никаква врска со некој фактор у Комити.
И како трето, 21-ви век сме, знаеме дека сте уназадени, ама од кога стана фора да се фалиш со тепачки на поединци, кои се секојдневие речиси во Скопје помеѓу нас и вас. Тоа другото 40 за 1, уживај дека е така, можеби некои сељаци од провинција ќе ти поверуваат на муабетот.

Како прво, ликот кој го споменуваш сте го фатиле додека сте биле во чопор, а они биле двајца и тоа во Капан Ан, клуб кој се наоѓа во Чаршија.
Како второ, prtsc што го праќаш, е стар и е групен чет кои го направиле деца од 14 до 18 години и кои немаат никаква врска со некој фактор у Комити.
И како трето, 21-ви век сме, знаеме дека сте уназадени, ама од кога стана фора да се фалиш со тепачки на поединци, кои се секојдневие речиси во Скопје помеѓу нас и вас. Тоа другото 40 за 1, уживај дека е така, можеби некои сељаци од провинција ќе ти поверуваат на муабетот.

Да да точно е друже,еве ние затуцаните сељаци од провинција поверувавме,и се тресеме веќе 3 дена од шверцери.

Altona Magic (Македонци) vs. Dandenong Thunder (Албанци)

При водство од 3:2 за Алтона Меџик, неколку Албанци од публика истрчаа да ги плукаат играчите на Алтона, ама незнаеа дека има доста симпатизери на Алтона на трибините, па завршија неславно, а потоа нивните играчи беа плукани и пцуени.

Немам намера да им завршувам пола работа на полиција, ниту пак да пеглам спирали за работи каде не сум учествувал . Ниту сум бил дел од исти во последниве 4-5 години ,што не сум адекватен да зборувам . Али не би нарекувл ниту еден жител на македонски град провинцијалец , сељак , чобан итн... Мораме да воспоставиме меѓусебна нормана комуникација што кога тогаш мора да ја воспоставиме ова е форум не е фејзбук страна каде се пцуе до 7 колено подобар немаме

Altona Magic (Македонци) vs. Dandenong Thunder (Албанци)

При водство од 3:2 за Алтона Меџик, неколку Албанци од публика истрчаа да ги плукаат играчите на Алтона, ама незнаеа дека има доста симпатизери на Алтона на трибините, па завршија неславно, а потоа нивните играчи беа плукани и пцуени.

Истиот идиот што плукаше на почеток, плука и на крајот...идиотот останува идиот!!!

Истиот идиот што плукаше на почеток, плука и на крајот...идиотот останува идиот!!!

Ако го слушаш коментаторот да, но не е истиот, само слично е облечен.

Немам намера да им завршувам пола работа на полиција, ниту пак да пеглам спирали за работи каде не сум учествувал . Ниту сум бил дел од исти во последниве 4-5 години ,што не сум адекватен да зборувам . Али не би нарекувл ниту еден жител на македонски град провинцијалец , сељак , чобан итн... Мораме да воспоставиме меѓусебна нормана комуникација што кога тогаш мора да ја воспоставиме ова е форум не е фејзбук страна каде се пцуе до 7 колено подобар немаме

Па насекаден низ светот,провинцијалец не е некој навредлив збор,само кај нас има некоја тежина добиено,како мислиш едни живеат во лондон,а другите во колиби.Додека за сељаци нормално секаден ги има,еве јас 5 години живеам во Дебаар Маало,поради студии и работа,па јас такви работи како што имам видено овде,во најзатуцаното село во Мкд ги немам видено.Поентата ми е сите во оваа земја сме во истите гомнарии,па уште и овие поделби на главен град,провинции и селаци ни фалат.

Пелагонија држава! :)
65152895_728079244294755_4506343042025783296_n.jpg

Сте направиле акаунти пред 1 месец бе пријателе се гледа колку сте имале континуитет виде членови на Чкембари од кога се тука.Пак ќе кажам феноманална бројка имате млади дечки кои многу ветуваат а и освен бројка во скоро сите работи се комплетни.Непотребни ви се курчењата тука на форумот.Многу подсетувате на Мајмуни пред 3 сезони а знаеме сега кај се така да држете се на земја далеку сте од Чкембари сеуште.

Се држиме на земја, а шо прајме со необразованиве џупци од баиро?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom