Фудбалски/трансфер дискусии

• Креатор на темата Креатор на темата Dani
  • Време на започнување Време на започнување
Буфон штом се враќа, Јуве не гледа титула ЛШ и следната сезона :pos:

Иначе, стварно Арсенал има 40 милиони за трансфер/и само? Ако е така, загреота се, којзнае како е да си нивен навивач :icon_lol:
Па не е нешто многу убаво, ама навикнати сме сите веќе. Поболно од тоа што не купуваме играчи е тоа што една ебана шпекулација нема за Мустафи, Елнени, Мкитарјан и остала багра. Еден единствен клуб да покаже заинтересираност за било кој од овие, со денешниов стил на новинариве што пишуваат се и сешто секој ден, многу ќе се израдував. Па макар било и чиста глупост напишаното. Ама нема.

Бакајоко не е лош играч колку шо не се снајде во Челзи, во Милан мислам добра сезона имаше, читајќи ги фановите на Милан.
Од не е лош играч до Јаја Туре има разлика едно 10-тина класи. :D

Од не е лош играч до Јаја Туре има разлика едно 10-тина класи. :D
За Бакајоко реков дека не е лош, читај малце :)
И не бидете буквалисти кога ќе се напрај некоја компарација да му се невиди.

За Бакајоко реков дека не е лош, читај малце :)
И не бидете буквалисти кога ќе се напрај некоја компарација да му се невиди.
Па тоа де, од Бакајоко (или било кој друг играч што "не е лош") до Јаја Туре, тоа ми е зборот.

Не сум буквалист обично, ама го спореди со еден од најдобрите играчи во лигата во последните 10тина години, па ако не и најдобар на таа позиција, така да... не е како да си го споредила со Муса Дембеле на пример.

Иначе и ти мене ме сфати буквално ако веќе така збориме, се што сакав да кажам е дека дури не го видам во ПЛ ќе ми биде од сумлив квалитет, иако и јас лично сметам дека има потенцијал.

По живот ти се кладам дека од 200 Баварци барем 150 би го избрале Сане пред овој циганов.

Ne deka Imam anketa ili nesto ama po forumive na transfermarkt.de im solidno mnozinstvo za Dembele, iako ne veruvaat deka bi se pruzila takva moznost. Realno Dembele imase polosa sezona, ali i Sane ne bese sekojpat prvotimec posebno ne vo povaznite partii. Potencijalot na Dembele e daleku pogolem nego toj na Sane. Dembele da odi vo PSZ i da bide pak pod Tuchel ima pak da eksplodira. Poveke pati na neserioznosta i neprofesionalnosta. Slicni problemi izgleda ima i Sane iako daleku pomali.

Па тоа де, од Бакајоко (или било кој друг играч што "не е лош") до Јаја Туре, тоа ми е зборот.

Не сум буквалист обично, ама го спореди со еден од најдобрите играчи во лигата во последните 10тина години, па ако не и најдобар на таа позиција, така да... не е како да си го споредила со Муса Дембеле на пример.

Иначе и ти мене ме сфати буквално ако веќе така збориме, се што сакав да кажам е дека дури не го видам во ПЛ ќе ми биде од сумлив квалитет, иако и јас лично сметам дека има потенцијал.
Не мислев сериозно со споредбата ама дека има потенцијал тоа да, потсеќа на Јаја со движењата затоа го спомнав :) инаку да, не значи дека ќе се снајди во ПЛ.

Ne deka Imam anketa ili nesto ama po forumive na transfermarkt.de im solidno mnozinstvo za Dembele, iako ne veruvaat deka bi se pruzila takva moznost. Realno Dembele imase polosa sezona, ali i Sane ne bese sekojpat prvotimec posebno ne vo povaznite partii. Potencijalot na Dembele e daleku pogolem nego toj na Sane. Dembele da odi vo PSZ i da bide pak pod Tuchel ima pak da eksplodira. Poveke pati na neserioznosta i neprofesionalnosta. Slicni problemi izgleda ima i Sane iako daleku pomali.
Не знам од каде ти е тоа дека потенцијалот на Дембеле е поголем од оној на Сане али ок. Инаку чисто информативно, и сериозноста и професионалноста е дел од спортот, никој никад нема да те памти ако си само талентиран, мораш и преку напорна работа да го докажеш тоа. Никој не му е крив на Дембеле што гејма до 5 сабајле и затоа моментално Сане е далеку пред него.

Не знам од каде ти е тоа дека потенцијалот на Дембеле е поголем од оној на Сане али ок. Инаку чисто информативно, и сериозноста и професионалноста е дел од спортот, никој никад нема да те памти ако си само талентиран, мораш и преку напорна работа да го докажеш тоа. Никој не му е крив на Дембеле што гејма до 5 сабајле и затоа моментално Сане е далеку пред него.
Брзина и дриблинг Дембеле, пас и шут Сане, ако веќе ги споредуваме. И да, Дембеле е стаклен и цело време повреден.

Брзина и дриблинг Дембеле, пас и шут Сане, ако веќе ги споредуваме. И да, Дембеле е стаклен и цело време повреден.

Секој нормален би го одбрал Сане пред Дембеле.

Не знам дали си го следел Сане доволно, но поседува одлична брзина и дриблинг. Може Дембеле да е малку побрз, но Сане е далеку покомплетен играч од него Како адути брзина и дриблинг на Дембеле против Сане во моментов искрено не знам дали би поминале. Плус Сане располага и со одлична техника. Според мене Сане е далеку покомплетен играч од Дембеле што не значи дека во иднина Дембеле не би го надминал Сане затоа што Дембеле спаѓа во топ 5 млади таленти со огромен потенцијал за развој. Е сега дали ќе го развие својот потенцијал од него зависи.

Не е само пасот,дриблингот и шутот..туку снаодливоста во мал простор,движење без топка и сите останати фудбалски незабележителни работи каде Сане е подобар...Дембеле е обичен преценет ѓуптин и нула од играч..такви како него во Франција има 100

Не е само пасот,дриблингот и шутот..туку снаодливоста во мал простор,движење без топка и сите останати фудбалски незабележителни работи каде Сане е подобар...Дембеле е обичен преценет ѓуптин и нула од играч..такви како него во Франција има 100
Sevo ova stoi samo mislam deka malce preteruvas. Talentiran si e Dembele, ima nekolku utakmici za Barsa kade Mesi izgledase smesen prema nego (taka ide zborot de), ama seto toa e dzabe koga nema konstantnost i serioznost vo nego. Jas mislam deka koga ke si platen 100 i kusur milioni treba krv da plukas na treninzi i teren, a ne Dota i Fortnite da igras do 5 sabajle... Ustvari zatoa i ke mu odi karierata vo nadolna linija ako prodolzi taka. Ja se nadevam i sakam da igra kako vo Dortmund sto igrase ali konstantno, povekje sezoni a ne samo eden ili dva natprevari i posle so meseci da go nema.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom