Бугарско државјанство (процедура и потребна документација) - СТАРА ТЕМА

• Креатор на темата Креатор на темата Bitcoin
  • Време на започнување Време на започнување

Долу во линкот ги имате сите информации поврзани со времетраењето и промените на вашите статуси.

• https://bugarskipasos.blogspot.com/p/statusi.html

Гласови: 4 50,0%
  • Благодарност до сите кои учествувале во креацијата на блогов.

Гласови: 4 50,0%
  • Инфо: Го копирате горенаведениот линк и го отварате со вашиот интернет пребарувач.

Гласови: 0 0,0%
  • За процедура за подигнување преку амбасада подолу линк ,или вратете се на страна 4553.

• forum.kajgana.com/threads/Бугарско-државјанство-процедура-и-потребна-документација.74574/page-4553

• Вкупно гласачи
    8
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Pozdrav svima, za 2 nedelje imam intervju u Sofiju da li neko ima pitanja koja se tamo postavljaju?

Послато са SM-G920F помоћу Тапатока

Pozdrav svima, za 2 nedelje imam intervju u Sofiju da li neko ima pitanja koja se tamo postavljaju?

Послато са SM-G920F помоћу Тапатока

Imase slika od site prasajna I odgovori negde vo komentarite pobaraj, kako sto pamtam jas mene me prasuvaa koi se bugarskite praznici datumite na tie praznici osnovacot na bigarija koja ti e celta otkako ke go izvadis pasosot dali ke rabotis za bugarskata kauza I da nabrois nekolku gradovi vo bugarija[DOUBLEPOST=1561456530][/DOUBLEPOST]
Дали на некого скоро му се има сменето статусот од Образувана преписка во Задолжителна проверка.
И кога бил на интервју.

Mene mi se promeni vo oktomvri a na intervju bev vo juli

Дали на некого скоро му се има сменето статусот од Образувана преписка во Задолжителна проверка.
И кога бил на интервју.
Кога ке ти се смени во задолжителна, сметај уште 16 месеци ( најмалку ) до положително и од положително 6 месеци најмалку ( нека не ме разубедува никој дека не е така) позз.

Кога ке ти се смени во задолжителна, сметај уште 16 месеци ( најмалку ) до положително и од положително 6 месеци најмалку ( нека не ме разубедува никој дека не е така) позз.
Do polozitelno se stiga i za 13-14 meseci od intervju, 16 mozda ako si preku ambasada. A od polozitelno edna godina cekanje za potpis ne ti bega.

Sent from my SM-J415FN using Tapatalk

Мислите ли оти со пасош од вујко може да ме одбијат?

8 meseci pominaa od polozitelno i seuste nema potpis, inaku 31**/2014 preku konzulat Bt.

Sent from my POT-LX1 using Tapatalk

Zdravo na site. Dali nekoj ja znae procedurata na promena na mk vo bg vozacka dozvola? B C i E?

Vi Blagodaram mnogu

Do polozitelno se stiga i za 13-14 meseci od intervju, 16 mozda ako si preku ambasada. A od polozitelno edna godina cekanje za potpis ne ti bega.

Sent from my SM-J415FN using Tapatalk
Jas sum 16 meseci na zadolzitelna dokumenti preku roditel i brat a intervjuto bese vo Sofija.taka da aber nema da se smeni statusot

Маме ебаа, се полнат со пари!
Бев, видов како се работи, ѓупска држава е и таа, се е корумпирано...

Zdravo na site. Dali nekoj ja znae procedurata na promena na mk vo bg vozacka dozvola? B C i E?

Vi Blagodaram mnogu
зошто неизвадиш мегународна мислам дека е подобро некаде е околу 2000ден со заменета мислам дека прават проблем ДЕБЕЛИ КАЗНИ...

Ne e tocno

Kolku se ceka za potpis?
I dali dodeka si na toj status moze da te odbijat?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom