Pozdrav svima, za 2 nedelje imam intervju u Sofiju da li neko ima pitanja koja se tamo postavljaju?
Послато са SM-G920F помоћу Тапатока
Mene mi se promeni vo oktomvri a na intervju bev vo juliДали на некого скоро му се има сменето статусот од Образувана преписка во Задолжителна проверка.
И кога бил на интервју.
Кога ке ти се смени во задолжителна, сметај уште 16 месеци ( најмалку ) до положително и од положително 6 месеци најмалку ( нека не ме разубедува никој дека не е така) позз.Дали на некого скоро му се има сменето статусот од Образувана преписка во Задолжителна проверка.
И кога бил на интервју.
Do polozitelno se stiga i za 13-14 meseci od intervju, 16 mozda ako si preku ambasada. A od polozitelno edna godina cekanje za potpis ne ti bega.Кога ке ти се смени во задолжителна, сметај уште 16 месеци ( најмалку ) до положително и од положително 6 месеци најмалку ( нека не ме разубедува никој дека не е така) позз.
Dopolnitelni nosi predok roden pred 1920 godina sonpotvrda od strumica od Mladenov. Nema da te odbijat ako ja imas potvrdataМислите ли оти со пасош од вујко може да ме одбијат?
Jas sum 16 meseci na zadolzitelna dokumenti preku roditel i brat a intervjuto bese vo Sofija.taka da aber nema da se smeni statusotDo polozitelno se stiga i za 13-14 meseci od intervju, 16 mozda ako si preku ambasada. A od polozitelno edna godina cekanje za potpis ne ti bega.
Sent from my SM-J415FN using Tapatalk
зошто неизвадиш мегународна мислам дека е подобро некаде е околу 2000ден со заменета мислам дека прават проблем ДЕБЕЛИ КАЗНИ...Zdravo na site. Dali nekoj ja znae procedurata na promena na mk vo bg vozacka dozvola? B C i E?
Vi Blagodaram mnogu
Кога ке ти се смени во задолжителна, сметај уште 16 месеци ( најмалку ) до положително и од положително 6 месеци најмалку ( нека не ме разубедува никој дека не е така) позз.
Jav cekam od oktomvri i uste nema promena...a da za zal ima i sansi da te odbijat..Kolku se ceka za potpis?
I dali dodeka si na toj status moze da te odbijat?