Druze jas ne pisuvam grafici drn/drn ....kaj mene e amber nordik -30 proizvedena 02.2019god.Има два типа на Амбер, една до -15 што спушта до 150 но не грее доволно и друга што грее како термо печка до -30 или нордик, но не спушта под 450
Тоа што овде си играат со графици во дадент момент како што му одговара и не ви кажуваат точно е друга прикаска!
e sega kolku ke trosi vo zimo(kaj mene se alumin prozori ama ne do tolku jaki/planiram da menuvam zabravuvajne i gumici za niv letovo*) jas ne znam ke pokaze vremeto, do zimo ima vreme* da sme zivi zdravi ....za skoro vreme ke nabavam wat metar, sporo odi od ali....pa ke vidime*
disete malce se izedovte ...[DOUBLEPOST=1561312002][/DOUBLEPOST]
Jas sum samo realen* klimava e top so site mozni ekstra funkcii*Prostorot e toj sto trosi a ne klimite.
Прегледај го приврзокот 211365
120w ni ovoj sto pisal za 120w nikogas ne gi izmeri pod 350w so 1000evra klima.
Amberot Nordik 3,5 kaj @ts01 e montiran vo kukja vo Prilep vo 41m2 so slabi Alu prozori i barase 5,5ka za greenje, i bas takva i si kupi.
Bez problem ke go zgree toj prostor i na -15 i najvazno, nema da treba da dogreva so kaloriferi.
Sega na ladenje mu trosi prosek 250w i sekako neraboti kako Tundrata On/Off, preku nokj i na 150w raboti i negasi.
posebno mi pravi kef toj mod sto e quiet (znakce so slusalki ima) znaci vnatresnata edinica ne se slusa a ladi mrzni *e toa mie vrv ...
Последно уредено:

...koja si ti ovde od ovie Maja ili Silve