Фан Клуб: Интер

Сезона 2023/2024

• Вкупно гласачи
    58
  • Гласањето е завршено на .

Partizanen banditen

Психијатриски случај
Член од
24 август 2016
Мислења
5.932
Поени од реакции
17.947

Scirea

ZARDOZ
Член од
4 август 2010
Мислења
27.667
Поени од реакции
88.546
Лееееј што може жена да ти направи, за 4 месеци да те скара со цел тим, да ти ја одземат кап. лента, и да те избркаат од клубот За точно 4 месеци, од Февруари кога почнаа и двајцата да се лигават.

На Икарди му останува само видеово да го пушти, и да си ја чука главата од ѕид...

Член од
6 ноември 2014
Мислења
4.206
Поени од реакции
10.249
Лееееј што може жена да ти направи, за 4 месеци да те скара со цел тим, да ти ја одземат кап. лента, и да те избркаат од клубот За точно 4 месеци, од Февруари кога почнаа и двајцата да се лигават.

На Икарди му останува само видеово да го пушти, и да си ја чука главата од ѕид...
And yet again, кога зборев колку што Интер ќе изгуби финансиски ради неговиве срања, толку он ќе изгуби кариерно. Ама не, он одбивал големи понуди да остане. Sure thing!

Sent from my SM-A520F using Tapatalk

Сладоледџија

Ванила & Чоколадо
Член од
8 декември 2009
Мислења
14.458
Поени од реакции
11.917

Koj i da saka da go kupi Ikardi, ke izigra pametno ako go kupi u posledni denovi od transfer periodot... za ič pari togas ke go davaat inter

Член од
23 август 2010
Мислења
39.885
Поени од реакции
116.193
Koj i da saka da go kupi Ikardi, ke izigra pametno ako go kupi u posledni denovi od transfer periodot... za ič pari togas ke go davaat inter
Nema sansi da dojde do toa scenario, ne pijat nafta Marota i kompanija. Od 1 juli pocnuva nova fiskalna godina i mnogu raboti ke bidat pojasni.

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.758
Поени од реакции
52.727
Nema sansi da dojde do toa scenario, ne pijat nafta Marota i kompanija. Od 1 juli pocnuva nova fiskalna godina i mnogu raboti ke bidat pojasni.
Што можат да направат ако нема интерес, а веќе е донесена одлуката да се продаде?

Сладоледџија

Ванила & Чоколадо
Член од
8 декември 2009
Мислења
14.458
Поени од реакции
11.917
A ako nema interes sto ke praat marota i kompanija? Ke go nudat ko kurva za minorna cena po klubovive evropski... osven ako ne zagrizaat kinezi da go kupat ama prasanje e dali ke saka mauro da si ide od evropa...

Marquess

Ербап
Член од
20 јули 2009
Мислења
6.244
Поени од реакции
13.169
A ako nema interes sto ke praat marota i kompanija? Ke go nudat ko kurva za minorna cena po klubovive evropski... osven ako ne zagrizaat kinezi da go kupat ama prasanje e dali ke saka mauro da si ide od evropa...
Кај вас ќе оди безпари, заедно со тони крос,де лигт и пеп гвардиола на клупата.
Ќе ја браните титула лш што ви ја донесе кикица .

Sent from my SM-G955F using Tapatalk

Трибиани

Ванда Вештерката
Член од
21 јули 2018
Мислења
3.753
Поени од реакции
8.846
Dani Alves najavi zaminuvanje od Psg, idealen e za sistemot na Conte. Kolarov levo... :cuc:
секако..Годин,Дани Алвеш,Коларов,Џеко..нека ги земат Фернандињо од Сити тамам да остани Валеро за дуо на средина..и како крила нека му понудат едногодишен договор на Рибери и Робен...тогаш ќе бидиме оган..враце нема да се држиме

Член од
6 ноември 2014
Мислења
4.206
Поени од реакции
10.249
Многу децидни беа, трансфер или трибини догодина.

Sent from my SM-A520F using Tapatalk

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.329
Поени од реакции
15.588
секако..Годин,Дани Алвеш,Коларов,Џеко..нека ги земат Фернандињо од Сити тамам да остани Валеро за дуо на средина..и како крила нека му понудат едногодишен договор на Рибери и Робен...тогаш ќе бидиме оган..враце нема да се држиме
Паломбо и Роки да ги вратиме.

Kajgana Shop

На врв Bottom