Струмица

Ne pocnuvajte samo pak za piene, pls, molim vas za spas.

Metono1[mkd];2364241 напиша:
Ма неее, не си ги откриваме сите пороците, само си пииме и си свиркаме:)))))))))

Абе тава чудо накај 90 ојде ама првите 5-6 ги реших само другите на среќа:vozbud:НОРМАЛЕН сум бил вика:vozbud::vozbud:

Metono1[mkd];2364241 напиша:
Ај за јадене ке прааме маабет...Шо јаде преги у Актрос:pos::pos:

е да, нормален, 85 значи блага ретардираност =))

Metono1[mkd];2364364 напиша:
Gladen sum, aj poarno za piene maabet. :pos2::pos2:
АЈ бе утре накај 9 ке јадеш заеби саа:pos:, малее густи ми се пии:vozbud::vozbud:Е утре да ми порачаш Француски со плескавица и помфрит без компир може и кечап без френки:pos::pos::pos::pos:заколаате ме забаале да ве еем:pos:

O, Боже, а јас мислаах оти дијаманте + Каролина може да се врх:pipi:

АЈ бе утре накај 9 ке јадеш заеби саа:pos:, малее густи ми се пии:vozbud::vozbud:Е утре да ми порачаш Француски со плескавица и помфрит без компир може и кечап без френки:pos::pos::pos::pos:заколаате ме забаале да ве еем:pos:

Тимче ти си само за претседател...и за ништо друго:pos2::pos2::pos2:

хахахаха.. си играат ташак со тебе у 23 да ти се смее народо.. хаахахахха

Тимче фоР ПреЗиденТе #99.
Светла компјутерска иднина пред нас.

хахахаха.. си играат ташак со тебе у 23 да ти се смее народо.. хаахахахха

Тимче фоР ПреЗиденТе #99.
Светла компјутерска иднина пред нас.
Абе јоцо у Актрос на таа и викаа тама така бе не на мене да те еем:toe::back:

какоф пресидент бе , вадејте врзонките од патиките да го бесаме.

hehe ostavejte deteto, zakon e. Pregi ne bese on kriv. Stana ludnica, imalo majonez bez jajca, taj pa vika ima i kecap bez frenki i timceto se zgazi :pos2:

Абе јоцо у Актрос на таа и викаа тама така бе не на мене да те еем:toe::back:

Ааа тва е друго хахахахахахаха...

Киндер ногоо тежок ке скине врвците.. не е за бесене детто арно сее.. има ташак со негоо :)
Next Candidate For President Тимче Ицев! #99
" Македонија ке стане информатичка земја,а низ сендвичарте ке има кечап шо не е од френка" главната цел ке му биде
хахаха...

едит: А тимчето бил VIP личност.. ка одил у Хоризонт вратата сама му се отварала :) хахаха

Ааа тва е друго хахахахахахаха...

Киндер ногоо тежок ке скине врвците.. не е за бесене детто арно сее.. има ташак со негоо :)
Next Candidate For President Тимче Ицев! #99
" Македонија ке стане информатичка земја,а низ сендвичарте ке има кечап шо не е од френка" главната цел ке му биде
хахаха...

едит: А тимчето бил VIP личност.. ка одил у Хоризонт вратата сама му се отварала :) хахаха
не заебави јас само у Тинекс одам:pos::pos:Еј претседател да ме стаат се живо ке запалам хаха :pos:

ej со тие вратите сами шо се отварат имаше смех на почетоко мислам прво имаше во тава белсад имаше ного скечови додека народо виде шое финтата :pos2:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom