Струмица

е јас ного знам.:tapp: аааа да не е било за жичаарта:pos2:

ццц... човек да 3ема да се утепа... тимче ка може такви глупости да питуваш бе:tapp:

По печурки биле, саа 3адоволен ли од одговоро?

Тимче, 2ра година си? Географија учебник да не ти се наваѓе?

Ај кој е за AGE OF EMPIRES ( The Conqerors ) да му нашарам газо :pos2::pos2::pos2:
Еее другар ного га играјаах на времето таа игра и доста бех добар ама саа сум баја зарѓан...

Тимче, 2ра година си? Географија учебник да не ти се наваѓе?
Тимче & Школо = 2 различни поими

П.С. Коо е тава усвари, ного е прочууно на форумо по глупиране :)

Утре ќе го најдаме, ќе го сликаме и ќе пуштаме слика тука, може? : )

Не се секирај, тимче, сега ќе ти кажам како, ги собираме сите тимчовци од втора година и ги мачиме се додека не признаат кој е кој.

Не се секирај, тимче, сега ќе ти кажам како, ги собираме сите тимчовци од втора година и ги мачиме се додека не признаат кој е кој.

Лесно се открива наш тимче. Со ни3ок раст е, а повеќе детали не откривам :)

Ај да вииме:vozbud:само со ќотек нем:kesa:

Па как ќе ве мачаме без ќотек? Ама добро, имаш рок до утре вечер да пушташ слика тука, у четвртоко ќотек!

не го плаши детто бе... 3алажи го со чоколадо, ближалка... и сам ќе дојде :pipi:

Ај доста оф-топик додек не е дојдел Струмикс да не 3ашамара :pos:

Тимче ке го папаш бано .. сношти искубаa/ме ама денеска ке го папаш....:pos:

А иначе точни ли се мабеето как шо чујах оти у Струмица у Глобал горе мислам ке отварале Фон Факултето шо е .. така чујах викам а саа де.. од дек тии мабете.. па дали е чујал некој нешто.

Тимче ке го папаш бано .. сношти искубаa/ме ама денеска ке го папаш....:pos:

А иначе точни ли се мабеето как шо чујах оти у Струмица у Глобал горе мислам ке отварале Фон Факултето шо е .. така чујах викам а саа де.. од дек тии мабете.. па дали е чујал некој нешто.
Дека бе у Глобал ке отворат дека толко место на кој спрат?:smir:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom