Фудбалски трансфери - генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата Dani
  • Време на започнување Време на започнување

Добра цена, се надевам ќе ги пренаменат паметно во пари за наредни 2-3 засилувања.
Се дури се хенес дебелиот и румениге на чело Баерн ништо нема да направи. Јас како што гледам само си одат играчи. Моментално ни требаат 5-6 играчи каде два тројца. А до крајот на летото евентуално Сане ке го земат и толку ке е. Ништо посебно.

Ќе научиш некогаш да читаш.

Читам јас, дали ти ја знаеш поентата на постот - чисто сумњам.

Како може да се нарече трансфер период НИШТО ПОСЕБНО во кој евентуално би се купил Сане, веќе се купени Павард и Хернандез, а трансфер периодот не е ни почнат официјално.

Читам јас, дали ти ја знаеш поентата на постот - чисто сумњам.

Како може да се нарече трансфер период НИШТО ПОСЕБНО во кој евентуално би се купил Сане, веќе се купени Павард и Хернандез, а трансфер периодот не е ни почнат официјално.
Вика дека ако Сане е единствен трансфер до крај на летото, нема да направат ништо посебно, а не дека Сане не е ништо посебно.
И нема, ќе бидат исти ко минатата сезона.

Hummels 31m fiksna pa maksimalno 38m so bonusi. Skapo no cenite se takvi, sepak momentalno najdobar bek vo Bundesligata. Plus so toa ke zatvorat slabost od lani. Ja ne bev za, zatoa sto smetam deka Ednas svesno se odluci da zamine od klubot. Ali za razlika od Gece, Sahin ili Kagawa se vraka kako prvotimec i odlicen igrac a ne poradi toa sto ne se snajde.

D9Q7i1NW4AAB-V2

Кај им текнало на правилово, не е лошо

Вика дека ако Сане е единствен трансфер до крај на летото, нема да направат ништо посебно, а не дека Сане не е ништо посебно.
И нема, ќе бидат исти ко минатата сезона.

Има три трансфери летово Баерн до сега, али толку знае он ваљда, а богами и ти.

Има три трансфери летово Баерн до сега, али толку знае он ваљда, а богами и ти.
Леле зошто се врати.
Ако само уште Сане го купат до крај на летово. Значи тие двајца плус Сане. Ако останат на тоа. На двајцата до сега и Сане.

Леле зошто се врати.
Ако само уште Сане го купат до крај на летово. Значи тие двајца плус Сане. Ако останат на тоа. На двајцата до сега и Сане.
Земи нацртај му, може ќе те сфати :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom