- Член од
- 24 јули 2016
- Мислења
- 2.456
- Поени од реакции
- 4.009
A tako ide superPa pisao sam ti prije...
![Ангел :angel: :angel:](/styles/default/xenforo/emot/angel1.gif)
A tako ide superPa pisao sam ti prije...
Vidi pm...A tako ide super![]()
Gledao sam ja pune onomad pune 4g Laptop/Tv .. dosadilo trcat stalno za listamaZašto plačaš kad možeš free...Ti si "pojam" za iptv na kome se divimo svi....
Naravno da ima resenje kad je on vlasnik te listeEvo javno da se zahvalim na Deni....Pomogao mi je čovjek....i ne traži ništa...Svi koji imate probleme sa Tesla javite se kod njega...![]()
Trebalo si prije da pišeš a ne sad, kad me je zeznuo....Naravno da ima resenje kad je on vlasnik te liste![]()
Ok, ali sad puno liste možeš gledati komotno godinu dana, đaba....plus na total tv nemaš neke kanale, kao recimo BBC First sa mk prijevod, Filmbox Premium, mnogo mk, srb, hrv, bh, strane kanale koji imaju sve iptv liste...Gledao sam ja pune onomad pune 4g Laptop/Tv .. dosadilo trcat stalno za listamaovako Total i miran daljinski u ruke i to je to
Pozdrav
Ne treba to meni.. ono sto ja gledam imam na Total tv i meni dovoljnoOk, ali sad puno liste možeš gledati komotno godinu dana, đaba....plus na total tv nemaš neke kanale, kao recimo BBC First sa mk prijevod, Filmbox Premium, mnogo mk, srb, hrv, bh, strane kanale koji imaju sve iptv liste...
Нова 12 Гевгелија....stream se može skinuti sa njihov sajt a bio je postiran i unazad u temu....Ne treba to meni.. ono sto ja gledam imam na Total tv i meni dovoljno
Koji je ovo kanal?
ili nisam obracao paznju? ili ga nema u svim listama??
Pozdrav
Kad bi ti sad stavio ovdje sta ja gledam ostao bi bas bez ikakvih komentaraP.S.Gazda Total Tv ne gleda Total Tv,
nego skenira IPTV i gleda ko gospodin, šta mu duša hoče... Ne znam, zaista šta reči...ostao sam bez ikakvih komentara....![]()