placeb
place_b
- Член од
- 21 јуни 2016
- Мислења
- 3.389
- Поени од реакции
- 3.207
Evo javno da se zahvalim na Deni....Pomogao mi je čovjek....i ne traži ništa...Svi koji imate probleme sa Tesla javite se kod njega...Pisi na Privat da ti dam Resenje
Evo javno da se zahvalim na Deni....Pomogao mi je čovjek....i ne traži ništa...Svi koji imate probleme sa Tesla javite se kod njega...Pisi na Privat da ti dam Resenje
OvakoP.S. Drug Sota kako da gledam ovo na smart...please....
Hahahaha nek se javeEvo javno da se zahvalim na Deni....Pomogao mi je čovjek....i ne traži ništa...Svi koji imate probleme sa Tesla javite se kod njega...
Ma, sve ts liste su bezvezne....kingbox neko da mi plati da je gledam ne bi je gledao sa milion kanala...memorija na tv pucala bi mi....a ovo sa 2 brata, možeš mi reči kako da je gledam na smart iptv aplikacije...fork ne koristim....ovako sa slikama ne pomažeš mi....ako mi možeš reči kako da gledam 2 brata na smart iptv aplikaciju...ja ču ti reči kako da gledaš teslu...Ovako
Stavis recimo na USB i preko Fork Player-a gledas na Smart tv
Ovako preko Vlc
a ovako gledas kingbox
dal ces da gledas preko Smart Tv ..Fork Player ... OttPlayer ili preko Vlc nebitno
Pozdrav
Ja ne gledam nista pa ni tesluja ču ti reči kako da gledaš teslu...
Jel i vijesti ne gledaš ?Ja ne gledam nista pa ni teslu
Pozdrav
Biču i ja malo oštriji....Jel gledaš teslu ?Ljudi ,ja sam malo oštriji pa ću reći ovo ,ko god ne može da nadje sam način da gleda iptv besplatno a aktivan je po iptv forumima godinu i više neka se povuče iz svega ovoga,neka kupi listu ima je već od 25 eura na godinu i niti muči sebe niti druge.
Envoyé de mon HUAWEI GRA-L09 en utilisant Tapatalk
ja ne gledam kako ide?Biču i ja malo oštriji....Jel gledaš teslu ?
Treba da se povučeš od iptv -a....ja ne gledam kako ide?
Aj na pm pisi kako ide.Treba da se povučeš od iptv -a....
Pa pisao sam ti prije...Aj na pm pisi kako ide
Gledam Total TvJel i vijesti ne gledaš ?
Zašto plačaš kad možeš free...Ti si "pojam" za iptv na kome se divimo svi....Gledam Total Tv
Pozdrav