Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

Член од
10 јули 2010
Мислења
2.915
Поени од реакции
4.025
P.S. Drug Sota kako da gledam ovo na smart...please....:place:
Ovako ;)
Stavis recimo na USB i preko Fork Player-a gledas na Smart tv

Ovako preko Vlc

a ovako gledas kingbox

dal ces da gledas preko Smart Tv ..Fork Player ... OttPlayer ili preko Vlc nebitno

Pozdrav

placeb

place_b
Член од
21 јуни 2016
Мислења
3.389
Поени од реакции
3.207
Ovako ;)
Stavis recimo na USB i preko Fork Player-a gledas na Smart tv

Ovako preko Vlc

a ovako gledas kingbox

dal ces da gledas preko Smart Tv ..Fork Player ... OttPlayer ili preko Vlc nebitno

Pozdrav
Ma, sve ts liste su bezvezne....kingbox neko da mi plati da je gledam ne bi je gledao sa milion kanala...memorija na tv pucala bi mi....a ovo sa 2 brata, možeš mi reči kako da je gledam na smart iptv aplikacije...fork ne koristim....ovako sa slikama ne pomažeš mi....ako mi možeš reči kako da gledam 2 brata na smart iptv aplikaciju...ja ču ti reči kako da gledaš teslu...;)

Член од
13 март 2017
Мислења
31
Поени од реакции
32
pozdrav,ima li neko listu sa ex yu kanalima za pokloniti?

Член од
27 февруари 2017
Мислења
507
Поени од реакции
1.290
Ljudi ,ja sam malo oštriji pa ću reći ovo ,ko god ne može da nadje sam način da gleda iptv besplatno a aktivan je po iptv forumima godinu i više neka se povuče iz svega ovoga,neka kupi listu ima je već od 25 eura na godinu i niti muči sebe niti druge.

Envoyé de mon HUAWEI GRA-L09 en utilisant Tapatalk

placeb

place_b
Член од
21 јуни 2016
Мислења
3.389
Поени од реакции
3.207
Ljudi ,ja sam malo oštriji pa ću reći ovo ,ko god ne može da nadje sam način da gleda iptv besplatno a aktivan je po iptv forumima godinu i više neka se povuče iz svega ovoga,neka kupi listu ima je već od 25 eura na godinu i niti muči sebe niti druge.

Envoyé de mon HUAWEI GRA-L09 en utilisant Tapatalk
Biču i ja malo oštriji....Jel gledaš teslu ?

Kajgana Shop

На врв Bottom