- Член од
- 14 август 2006
- Мислења
- 45.722
- Поени од реакции
- 85.663
Koko, тропаш глупости.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
?Koko, тропаш глупости.
Не знам од кај да почнам, дали од Радишани или од кај Помаците, бугарските Роми или од другде. Мешаш баби и жаби, поима немаш од состојбата во Бугарија и ред други работи.
Ае ти како постар објасни ми каде грешам и кажи ми каква е моменталната состојба во Бугарија.Не знам од кај да почнам, дали од Радишани или од кај Помаците, бугарските Роми или од другде. Мешаш баби и жаби, поима немаш од состојбата во Бугарија и ред други работи.
Си чул за Помаци?Ае ти како постар објасни ми каде грешам и кажи ми каква е моменталната состојба во Бугарија.
Не сега прв пат од тебе слушам.Си чул за Помаци?
Да. Ако Бугарите се етнички Македонци или обратно, а инаку се муслимани-Бугари, нешто слично како Торбешите.Сега видов дека се етнички Македонци со исламска вероисповед.
Добро а за моменталната состојба во Бугарија што имаш да кажеш?Да. Ако Бугарите се етнички Македонци или обратно, а инаку се муслимани-Бугари, нешто слично како Торбешите.
Муслимани у Бугарија има доста, некои се Турци, некои се Помаци, некои се Роми (иако поголем дел од Ромите во Бугарија, се христијани православни).
Ти за Ромите одма се фати.
Тоа е моменталната состојба. Починителот статистички најмалку шанси има да е Ром.Добро а за моменталната состојба во Бугарија што имаш да кажеш?
Tоа не знам ама еве ова е првиот напад кој не се ни случил.Далеку поопасни се Ромите кои имаат многу повеќе проблеми направено и многу луше го имаат изгубено животот од нив туку од радикалниот ислам.Тоа е моменталната состојба. Починителот статистички најмалку шанси има да е Ром.
Радикализацијата на бугарските муслимани е најголема во помачките средини, па во турските, па во ромските.
Арно што не се случил!Tоа не знам ама еве ова е првиот напад кој не се ни случил.Далеку поопасни се Ромите кои имаат многу повеќе проблеми направено и многу луше го имаат изгубено животот од нив туку од радикалниот ислам.
Tоа не знам ама еве ова е првиот напад кој не се ни случил.Далеку поопасни се Ромите кои имаат многу повеќе проблеми направено и многу луше го имаат изгубено животот од нив туку од радикалниот ислам.
Од 21 часот е брејкинк њуз,а он вели фејк њуз ....Трамп ти си?!Освен ако не е фејк њус, уште еден заулавен десничар масакрирал 20 и кусур луѓе во САД со манифест дека го прави тоа од расистички побуди.
Го нема на форумот оној кретенот Бафра кој го бранеше правото на носење оружје и тоа дека и другите земји имаат исто жртви од насилство како и САД да каже нешто.
А да, ептен се исти, оние антифа и SJW типчиња што скршиле по некој прозор и овие заулавени наоружани alt right, incel и слични модерни фашисти.