- Член од
- 14 август 2006
- Мислења
- 45.452
- Поени од реакции
- 84.865
Koko, тропаш глупости.
?Koko, тропаш глупости.
Не знам од кај да почнам, дали од Радишани или од кај Помаците, бугарските Роми или од другде. Мешаш баби и жаби, поима немаш од состојбата во Бугарија и ред други работи.
Ае ти како постар објасни ми каде грешам и кажи ми каква е моменталната состојба во Бугарија.Не знам од кај да почнам, дали од Радишани или од кај Помаците, бугарските Роми или од другде. Мешаш баби и жаби, поима немаш од состојбата во Бугарија и ред други работи.
Си чул за Помаци?Ае ти како постар објасни ми каде грешам и кажи ми каква е моменталната состојба во Бугарија.
Не сега прв пат од тебе слушам.Си чул за Помаци?
Да. Ако Бугарите се етнички Македонци или обратно, а инаку се муслимани-Бугари, нешто слично како Торбешите.Сега видов дека се етнички Македонци со исламска вероисповед.
Добро а за моменталната состојба во Бугарија што имаш да кажеш?Да. Ако Бугарите се етнички Македонци или обратно, а инаку се муслимани-Бугари, нешто слично како Торбешите.
Муслимани у Бугарија има доста, некои се Турци, некои се Помаци, некои се Роми (иако поголем дел од Ромите во Бугарија, се христијани православни).
Ти за Ромите одма се фати.
Тоа е моменталната состојба. Починителот статистички најмалку шанси има да е Ром.Добро а за моменталната состојба во Бугарија што имаш да кажеш?
Tоа не знам ама еве ова е првиот напад кој не се ни случил.Далеку поопасни се Ромите кои имаат многу повеќе проблеми направено и многу луше го имаат изгубено животот од нив туку од радикалниот ислам.Тоа е моменталната состојба. Починителот статистички најмалку шанси има да е Ром.
Радикализацијата на бугарските муслимани е најголема во помачките средини, па во турските, па во ромските.
Арно што не се случил!Tоа не знам ама еве ова е првиот напад кој не се ни случил.Далеку поопасни се Ромите кои имаат многу повеќе проблеми направено и многу луше го имаат изгубено животот од нив туку од радикалниот ислам.
Циган никогаш не гине за идеали, нив ги интересираат само пари.Tоа не знам ама еве ова е првиот напад кој не се ни случил.Далеку поопасни се Ромите кои имаат многу повеќе проблеми направено и многу луше го имаат изгубено животот од нив туку од радикалниот ислам.
Од 21 часот е брејкинк њуз,а он вели фејк њуз ....Трамп ти си?!Освен ако не е фејк њус, уште еден заулавен десничар масакрирал 20 и кусур луѓе во САД со манифест дека го прави тоа од расистички побуди.
Го нема на форумот оној кретенот Бафра кој го бранеше правото на носење оружје и тоа дека и другите земји имаат исто жртви од насилство како и САД да каже нешто.
А да, ептен се исти, оние антифа и SJW типчиња што скршиле по некој прозор и овие заулавени наоружани alt right, incel и слични модерни фашисти.