Фан клуб - РК Вардар

Оцвирк е тежок сељак. Ќе исчезне за некоја година. Никој не го сака во Словенија, од тренери до играчи во Првата лига и репрезентацијата.

За Дисингер се знае дали ќе останува наредна сезона?
Барабиве направија прав Балканец од него, фали уште да пече јагне за Велигден.
Дисингер во фрижидер има повеќе Скопско отколку рандом склад на пивара :pos:

Може некој да најде слика од Дисингер вечерта кога од сител интервју му правеше а грејниот неможеше да гледа многу јака фаца беше [emoji23][emoji23]
Еве го

Sent from my SM-J510FN using Tapatalk
3d4e50a407a4a7f629d7b8b2b8fa0028.jpg

Последно уредено од модератор:
Низ нетов налетав негде на инфо дека Игор Аниќ бил потенцијална опција за Вардар? Верувам дека натписиве се по јавувањето на гледач во една емисија во која кажа дека таткото (Жељко) на овој Аниќ, најавува дека има интерес на словенечки компании да инвестираат во Вардар, и дека он сака и неговиот син да настапува за Вардар. Притоа типов кажа дека Давор бил запознаен за сето тоа. Аниќ верубам го знаете има играно во Германија ( Кил, Гумерсбах), Франција-(Монпелје, Нант) а беше дел и од репрезентацијата на Франција. Ваше мислење за овој потенцијален транфер?

Многу словенечки медиуми ја пренесоа веста за Зорман. И мене не ми е по кејф, ама се надевам како тренер нема да биде таков шлајм.
Интерсно инфо што го добив од Благотиншек. Скубе сигурно си оди следната година. Криштопанс и уште еден француски бек од ПСЖ, не знам точно кој, биле договорени со Веспрем и се предомислиле во последен момент. Кристопанс за 2000 евра повеќе прифатил да оди во Париз. Ако лаже Блаж, лажам и јас. За Зорман ќе треба да го прашам кога ќе имам можност.
Ситуацијата се менува секој ден, не се знае што ќе биде за една недела, не пак дека Скубе сигурно ќе си одел другата година. Којзнае кога има правено тој муабет со Скубе, можеби е во ек на кризата. Ако клубот продолжи да функционира на исто ниво, плус ако го донесат Зорман за тренер, Скубе не мрда никаде следниве години. Но, тука има големо АКО.

Ме интересира каде беше градот Скопје, каде беше државата (таканаречена), каде беше агенцијата за млади и спорт кога РК Вардар тонеше? Немаше никој да му помогне да се извлече од калта. Сега одеднаш сите станаа душегрижници и се гордеат со оние што ги отпишаа.
ПС
Јас лично го отпишав Вардар како клуб. Му предвидов распаѓање. Ако некој ми речеше дека ќе биде европски шампион, ќе му предложев да се прегледа кај психијатар. Всушност јас сум бил за преглед, бидејќи Вардар ме демантира со 1000%.

Будали сте сите ако мислите дека Град Скопје, Агенција за млади и спорт или било кој друг се гордее со Вардар. Се "гордеаат" затоа што видоа маса на луѓе па собираат поенчиња, да им ебам се по список.

Низ нетов налетав негде на инфо дека Игор Аниќ бил потенцијална опција за Вардар? Верувам дека натписиве се по јавувањето на гледач во една емисија во која кажа дека таткото (Жељко) на овој Аниќ, најавува дека има интерес на словенечки компании да инвестираат во Вардар, и дека он сака и неговиот син да настапува за Вардар. Притоа типов кажа дека Давор бил запознаен за сето тоа. Аниќ верубам го знаете има играно во Германија ( Кил, Гумерсбах), Франција-(Монпелје, Нант) а беше дел и од репрезентацијата на Франција. Ваше мислење за овој потенцијален транфер?

И јас го прочитав ова.

Исто, наводно Урош Зорман го одбил Вардар. И дека Филип Ивиќ е повторно во игра за голманската позиција ако Гумерсбах испадне од бундес, што е можно, мислам дека има 3 кола до крај. А, Кокшаров спомна нешто за 4 годишен план за поддршка, нешто муабет со власти, така што ок ќе било сега. Не знам дали онака си збори и он, најверојатно има нешто.

Последно уредено:
Будали сте сите ако мислите дека Град Скопје, Агенција за млади и спорт или било кој друг се гордее со Вардар. Се "гордеаат" затоа што видоа маса на луѓе па собираат поенчиња, да им ебам се по список.
Toa ti se vika
KOGA KE POTONE BRODOT SITE SE KAPETANI

Sent from my BBB100-2 using Tapatalk

И јас го прочитав ова.

Исто, наводно Урош Зорман го одбил Вардар. И дека Филип Ивиќ е повторно во игра за голманската позиција ако Гумерсбах испадне од бундес, што е можно, мислам дека има 3 кола до крај. А, Кокшаров спомна нешто за 4 годишен план за поддршка, нешто муабет со власти, така што ок ќе било сега. Не знам дали онака си збори и он, најверојатно има нешто.

Извор за ова дека Зорман го одбил Вардар? И ова за Ивиќ?

Периодов се ќе излезе, не земајте ништо здраво за готово

Извор за ова дека Зорман го одбил Вардар? И ова за Ивиќ?
Од форуми за ракомет.

Тоа за Зорман беше на германски форум. Дека ќе си го обработел 2022 со Киелце и сакал да учи уште од Душебаев. Делуваше како да дал некаде изјава, не знам. А имаше на словенски сајт изјава од Вујович, кој го советува Зорман да не оди во Вардар, зошто преголем предизвик е тоа за дебитантски тренер. Со оглед дека ќе се менува драстично екипата во следната сезона, а и притисокот ќе биде голем за нов успех. Така што, он го советува да не оди. Иако овие работи очигледно не му сметаа на Парондо.

А за Ивиќ, на хрватски форум прочитав. Гумерсбах се трети од назад со ист број бодови како претпоследниот, на ЕДНО коло од крај. Они играат со претпоследниот во гости и во директен дуел се одлучува кој останува во Бундес. Последните две екипи испаѓаат, па доколку тоа се случело за Гумерсбах, изгледа договорот не му важи на Ивиќ. Па ќе бил слободен да преговара со Вардар.

Од форуми за ракомет.

Тоа за Зорман беше на германски форум. Дека ќе си го обработел 2022 со Киелце и сакал да учи уште од Душебаев. Делуваше како да дал некаде изјава, не знам. А имаше на словенски сајт изјава од Вујович, кој го советува Зорман да не оди во Вардар, зошто преголем предизвик е тоа за дебитантски тренер. Со оглед дека ќе се менува драстично екипата во следната сезона, а и притисокот ќе биде голем за нов успех. Така што, он го советува да не оди. Иако овие работи очигледно не му сметаа на Парондо.

А за Ивиќ, на хрватски форум прочитав. Гумерсбах се трети од назад со ист број бодови како претпоследниот, на ЕДНО коло од крај. Они играат со претпоследниот во гости и во директен дуел се одлучува кој останува во Бундес. Последните две екипи испаѓаат, па доколку тоа се случело за Гумерсбах, изгледа договорот не му важи на Ивиќ. Па ќе бил слободен да преговара со Вардар.

Добро, се зависи од амбициозноста на Зорман. Баш као што кажа, Парондо е преамбициозно типче и кај него немаше пичкање. Прифати мушки иако беше свесен дека ќе биде пеколно тешка сезона. На крајот среќата ги следи храбрите ( не само храбрите, видовме дека има многу знаење во Парондо) па не само што во својата дебитантска сезона освои ЛШ , туку и си заработи солен договор како селектор на Египет. А за Ивиќ има логика. Доколку испадне Гумерсбах, нема шанси да остане да брани тамо, па доколку има интерес од наша страна мислам дека одма би потпишал. Ќе видиме како ќе биде.[DOUBLEPOST=1559835543][/DOUBLEPOST]https://24rakomet.mk/колку-пари-зар...IQXyBcge3yLnyNeVwXzP3ThhnxQlPbYj8ClznSs67skTw

За следна сезона веќе се обезбедени милион и пол евра, а доколку се освои Супер Глоуб ќе пораснат на 1.705.000 евра.

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom