Фото натпревар # 138, ТЕМА: Планина

• Креатор на темата Креатор на темата Спојлер
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
12 декември 2007
Мислења
4.905
Поени од реакции
10.485
Кога веќе се качивме на високо за панорами, да останеме на високо и оваа рунда. Ме влечеше лето и плажа како тема, ама уште му е рано за тоа. Затоа нешто што бар кај нас го има во изобилие - планини. Јас ќе скршам мраз со една струмичка фотка, патот кон Св. Илија...па повелете и вие :D

Sv. Ilija, Strumica
by Спојлер on Кајгана форум

Што и да ставаме тука, ме прогонува мислата дека имам френдови на фејсбук кои редовно освојуваат разни врвови и имаат 100 пати боље фотки од сите нас иако не се „фотографи“! :))

Силна конкуренција, прекрасни визури. Уште кога некој од членовиве квалитетно би ја овековечил Мачу Пикчу во сиот свој сјај ќе можам да си умрам не-така-млада.

Сува Гора, над Патишка река (ефекти боли очи гугл како што ја направил :cool:). Прекрасно како и да е.

Прегледај го приврзокот 210047
За да учествуваш во натпреварот фотката треба прво да ја ставиш во галерија па после да ја споделиш тука, ако не ништо не прајме :)

За да учествуваш во натпреварот фотката треба прво да ја ставиш во галерија па после да ја споделиш тука, ако не ништо не прајме :)
Не приметив, скоро бев па понесен од местото ја постнав. Прикачена и во галерија.

Еве дел од наша Шара
Сликано лично од ммене како дел од скаутинг група
aa70d2bf12447db5862b87c2eab11b46.jpg

Sent from my SM-N950F using Tapatalk

Еве дел од наша Шара
Сликано лично од ммене како дел од скаутинг група
aa70d2bf12447db5862b87c2eab11b46.jpg

Sent from my SM-N950F using Tapatalk
Прекрасна слика! Стави ја во галерија за да можам да гласам :)

Не приметив, скоро бев па понесен од местото ја постнав. Прикачена и во галерија.
Откако ќе ја ставиш во галерија кликни на сподели, ископирај последниот код и паст тука ;)
@sc16643 и ти треба вака да направиш

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom