Каде може да најдам? (Општи прашања)

• Креатор на темата Креатор на темата goodman_91
  • Време на започнување Време на започнување
@Кеплер @Forza Milan!!!

Shipping e free. Mislam deka e fake stranica, ne mi e prv pat da kupam online, a i sekogash koga kupish pred ta stisnesh PAY go imas totallot. Ovde totallot bese 2.59, a posle plakanjeto stigna 81.

Eve slikava podole, jas samo sakav toa prviot product da go kupa (F12) so cena 2.59. A tie drugi podole ( gi ima mnogu, se se samo tie) se staveni posle plakanjeto.

Прегледај го приврзокот 209175
оди во банка оспори трансакција да ти ги вратат парите ако може ако не е прекасно оти страната е fake да не може по fake да биде
превара е страната

Навлажнувач за воздух?

ne mi e prv pat da kupam online

По се ова звучиш ко да ти е прв пат да пазариш нешто онлајн. Странава вришти на скам уште од самиот url, да не зборам околу дизајн, темни патерни и слични глупости. Оди у банка оспори ја трансакцијата и проверувај каде куцаш број од картица следен пут...

@Forza Milan!!!

Da, jas znam deka e cellosna moja greshka, imam kupeno okollu 100 produkti online, i prv pat mi se slucuva vaka. Poentata mi bese ima nekoj moznost da se vratat parite.

@xope

Probav u banka, mi rekoa parite se rezervirani, uste ne gi zemal, am problemot e deka bankava me moze da gi vrati, transaksiata e napraena. Potrebno poveke mi e da znam dali ima nekoja stranica online sto moze da prijavime vakvi slucaji, i barem stranata da se zatvori.

Ovakvi nekoj da ne znae kade se prodavaat kaj nas? Bev na nekolku mesta da se rastrazam no ne uspeav da najdam. 6261 3 generic.jpg BB-KIT10FT-BUNGEE-3-min__56640.1542639373.jpg

Може ли да ми препорачате од каде да купам ваков трипод само да биде за мобилен телефон, а не за камера?
1b11dbdd7041257d00adedf4baf962d2.jpg

Каде може да најдам мал сеф као за канцеларија/дома као овие што ги имаат овие онлајн продавници во ск.од нив не можам да нарачам бидејќи треба да чекам неколку дена а мене ми треба најкасно до сабота да го купам.... има некој да знае кај да ме упати?

Каде може да најдам мал сеф као за канцеларија/дома као овие што ги имаат овие онлајн продавници во ск.од нив не можам да нарачам бидејќи треба да чекам неколку дена а мене ми треба најкасно до сабота да го купам.... има некој да знае кај да ме упати?
Merkur, Brikolaz

Sent from my HUAWEI VNS-L21 using Tapatalk

Western Union koj raboti denes ?

Благодарам на одговорот,
Каде поточно се наоѓа Меркур? Автокоманда?
Меркур се наоѓа на 100 метри пред Лук Оил бензиската во Автокоманда ,на автобуската станица на булеварот ,ако одиш со кола паркингот е од позади спроти поранешен Жито Лукс

Каде можам да најдам полско креветче како на времето што имаше, или нешто слично?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom