Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Mnogu brzi zaklucoci donesuvas, pogledaj nekoja utakmica, pa posle komentiraj...
Znaci james e brz kako molnja, nema stignuvanje, a za fauliranje postojat kartoni.
A za vels ne gi potcenuvaj, na poslednoto evropsko polufinale igraa, a ova generacija e mnogu mlada i talentirana.
Знаеш кој е тоа што викаш?
Тоа со жолтата коса од Фулам.
Mark my words

Де Лихт доаѓа. :vozbud:
Далеку од то дека доаѓа, но мислам дека сигурно има нешто и не се чисти шпекулации за подигање цена и вршење притисок како што мислевме до пред некој ден

П.С.

De-Ligt-d424.png

Последно уредено:
Не си прајте филмови сосила бе, ја притискаат Барселона

Се има да му дадат на Де Лихт што ке побара од Барселона.

Ako ima mozocen udar de liht, khe dojde kaj nas, ne e problem.....
Искрено имам некоја доза на оптимизам за Де Лихт. Мое размислување - кој ќе искешира повеќе кај Мино, тој ќе го добие. А повеќето информации се дека процентот за него бил најголем проблем во преговорите со Барса

Се зафркавав горе со постот. Искрено не сум воопшто хајпнат од шпекулацииве, последните 2 месеци ја убија во мене секоја надеж за подобри денови па не Де Лихт и св. Петар нека го потпишат ако сака.

Инаку малце да не го потценувате клубот? Се согласувам дека Барса има многу повеќе што да му понуди моментално но не беше иста ситуација со Погба? Овој беше и поголема звезда од Де Лихт сега.
Сепак Раиола му е агент кај кој парите се секогаш на прво место. Не се сомневам дека ќе му запере мозок ако има повеќе корист од трансфер во Јунајтед.

Се зафркавав горе со постот. Искрено не сум воопшто хајпнат од шпекулацииве, последните 2 месеци ја убија во мене секоја надеж за подобри денови па не Де Лихт и св. Петар нека го потпишат ако сака.

Инаку малце да не го потценувате клубот? Се согласувам дека Барса има многу повеќе што да му понуди моментално но не беше иста ситуација со Погба? Овој беше и поголема звезда од Де Лихт сега.
Сепак Раиола му е агент кај кој парите се секогаш на прво место. Не се сомневам дека ќе му запере мозок ако има повеќе корист од трансфер во Јунајтед.

Овој трансфер период ќе им бидеме на сите агенти јака мамка и за провизија и за подобра плата од една страна, а од друга страна истото ќе го прават и самите клубови така да не знам реален % на објективни транфер шпекулации зошто да бидеме реални ни фалат квалитетни играчи скоро на секоја позиција

Играч како Де Лихт е тоа што ни треба. Тоа е Јунајтед кввалитет таргет. Факторот што Раиола баш е агент на Де Лихт (Лигт...кажете како е точно ако знае некој) може да го водат и други причии играчот настрана фудбалските. Ед е во одлични односи со него овој период и може и тоа да помогне. НО, јас мислам дека Барса е во предност пред нас ради поголема можност на трофеи. Е сега кај нас ќе има можност да биде баш тоа што еден играч со големи предизвици го сака, да биде еден од столбовите врз кои ќе се поставува клубот во иднина и со правилно трансфер лето може да биде основа за еден трофеен период. Ако тоа е предизвикот на Де Лигт тогаш можеби и имаме шанса, а дечкото ми гледа на таков карактер, но сепак да ни се даваме многу надеж.

Се надевам само дека има вистина во вакви шпекулации и дека покрај анонимци како Џејмс ќе се насочиме и на потенцијален квалитет кој бил и на големата сцена, како и нешто поискусни играчи. Да не биде само од шпекулации по Гризман, Де Лихт, а да завршиме само со Колинс од Стоук, Џејмс и тој Шон Лонгстаф од Њукасл

Не знам што би го натерало Де Лигт освен висока плата да дојде во Утд.
Клубов е хотел промаја моментално.

Имаше едно лето кога ги собраа фалкао, ди марија, шо, ерера, на веќе спремен тим со руни, рвп, мата и пак ништо не направија.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom