obicno se ceka 2meseciDa, za finalen, hvala[DOUBLEPOST=1558634224][/DOUBLEPOST]Da, za finalen, hvala
obicno se ceka 2meseciDa, za finalen, hvala[DOUBLEPOST=1558634224][/DOUBLEPOST]Da, za finalen, hvala
Prevoz do sofiaDecki dali znaete kolku kosta za drzavjanstvoto, licna karta i pasos ? Mene posrednikot mi bara 260 eur
bratmi so se plati 190evra i doma mu go donesejaDecki dali znaete kolku kosta za drzavjanstvoto, licna karta i pasos ? Mene posrednikot mi bara 260 eur
Ako za 24 casa ne rezerviras data za vo sofija odma ti se menva status deka vaseto udosroverenie e isprateno vo konsulska sluzba bitola toa ne se ispraka kako diplomatska posta tuku my stignuva elektronski v konzulat. Ne cekaj da ti se javat odi Sama prasaj sigurno ti e stignato.decki ko ke go ispratat po konzulski pat drzavjanstvoto kolku vreme se ceka ?
i dali imate broj od konzulatot vo bitola ?
ZA EDEN DEN SE VADI SAMO KOSTA PARI...јас чекам година и 2 месеци
GOOD LUCKK SVE NAJLEPSE[DOUBLEPOST=1558640378][/DOUBLEPOST]potpisan ukaz broj 54 vcera decki i cuvstvoto e woow srcev udar ke dobijav. inace intervju 04.juli 2017 samo so izvodi od pradedo i potvrda od bugarsko selo .. vi ja posakuvam mnogu srejka site da si docekate i trpenie ii pozitivni misli.. Nemoj da citate negativni komentari zato sto neznajte tie so kakvi dokumrnti se i kako pominale intervju i dali se osuduvani ili se.. ne se bazirajte na komentarite.. sekoj neka si gleda za sebe i se ke bidi kako sto treba samo trpenie.. so srejka na siteeeeee od srce vi pisam ii site da izradvate so pozitiven komentar
13/14 meseciPrasanje:kolku vreme stoi samo Obrazuvana prepiska,toj sto e prviot status???
Intervju minatata nedela.
Pozdrav
A ke moze li da znam koja godina na raganje e dedoti i do koja godina na raganje go priznaavaat poredokot site velat pod 1920 a nekoi pa k velat deka zaklucno so 1918gSo posmrtnica od dedo samo
Od dve nedeli do dva meseci. Mene mi se smeni za 3 nedeli.Prasanje:kolku vreme stoi samo Obrazuvana prepiska,toj sto e prviot status???
Intervju minatata nedela.
Pozdrav
..Od dve nedeli do dva meseci. Mene mi se smeni za 3 nedeli.