Eurovision Song Contest (официјална тема)

Rigil

Tu te reconnaîtras
Член од
14 јуни 2015
Мислења
6.665
Поени од реакции
7.821
1.png

Од телевоутинг Србија и Словенија ни дадоа 12 :love:

Член од
1 јули 2012
Мислења
2.461
Поени од реакции
7.270
Имавме можда и најдобра песна, најдобар вокал сигурно. Ако се гледа ова заслуживме да победиме, а јас сум посреќен што не победивме. Нити можеме, нити имаме каде да органираме. Евровизија секоја година е се погадна и погадна. Стана место за пропаганда на геј, транс, феминизам, социјална правда (ко оние у Америка), какви се не родови. Кој им курац у 21 век да тераат пропаганда ко комунизам. Ај за геј популација немам ништо против, али мора да постојат некои граници. Дечкото од Италија е топ пример како треба, а не онаа што со квакање победи лани, Кочита уште некои.

Prime

Оптимус
Член од
4 јули 2010
Мислења
6.175
Поени од реакции
8.192
Да било ова пред само 3-4 години по стариот систем ќе сме завршеле 15ти.
Како и да е испаѓа дека тоа што го сменале системот се дава пореална шанса за музичките вредности од жиријата што си ги составува секоја држава. А песната според мене ако не најдобра тогаш сигурно беше во топ три. Така да врти сучи нас народот не не гласа, ниту имаме салам дијаспора ниту некој не знае :D Во секој случај не е лоша ваквата еуфорија да те зафати да те здрма малку. Секоја чест Тамара, феноменален настап.

Staufer

Драган Богдановски
Член од
17 јануари 2008
Мислења
16.698
Поени од реакции
22.563
Не е до тоа што не не знаат ниту до дијаспората или други глупости. 8мо место е добар пласман и соодветно на песната. Имаше доста подобри песни. Победи песна која од жирито но поважно од луѓето беше проценета како најдобра. Едноставно е. Кај нас ептем очигледно е дека жирито има пумпано поени.

Член од
17 август 2014
Мислења
3.785
Поени од реакции
6.239

Kajgana Shop

На врв Bottom