Бугарско државјанство (процедура и потребна документација) - СТАРА ТЕМА

• Креатор на темата Креатор на темата Bitcoin
  • Време на започнување Време на започнување

Долу во линкот ги имате сите информации поврзани со времетраењето и промените на вашите статуси.

• https://bugarskipasos.blogspot.com/p/statusi.html

Гласови: 4 50,0%
  • Благодарност до сите кои учествувале во креацијата на блогов.

Гласови: 4 50,0%
  • Инфо: Го копирате горенаведениот линк и го отварате со вашиот интернет пребарувач.

Гласови: 0 0,0%
  • За процедура за подигнување преку амбасада подолу линк ,или вратете се на страна 4553.

• forum.kajgana.com/threads/Бугарско-државјанство-процедура-и-потребна-документација.74574/page-4553

• Вкупно гласачи
    8
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Ne mozam da pisuvam od sreka potpisan mi e ukazot denes intervju 05.05 2017 polozitelno 16 06 2018 na site vi ja posakuvam mojata sreka da si ja docekate pozdrav
So srekaaa!!!![DOUBLEPOST=1557834789][/DOUBLEPOST]
Zdravo decki sto znaci ova ? Vistina li e ? So dokumenti od prv bratuced sum.

Вашата преписка е вклјучена в Указ 50 от 2019 год. Можете да резервирате час, за да получите удостоверението си лично. Можете да направите нова резервација само ако сте пропуснали п'рвата резервација.
Честитки и од мене,само со прв братучед помина или носеше потврда ?

Отказ на Вицепрезидента на Република Б'лгарија. С'гласно резолјуција на Вицепрезидента е отказано издаването на указ, за което сме уведомени с писмо № 04-12-91/25.04.2019 г.

Radi sto e odkazov da ne znae nekoj?

Отказ на Вицепрезидента на Република Б'лгарија. С'гласно резолјуција на Вицепрезидента е отказано издаването на указ, за което сме уведомени с писмо № 04-12-91/25.04.2019 г.

Kakvi dokumenti prijatele?

Prv braticed i potvrda
Потврдата изгледа или не ти ја имаат доставено или имаш лоша среќа и не ти ја земале во предвид.
Ете малку погоре од тебе пример како твојот му потпишале државјанство.
Сам ли ја носеше потврдата,се поврза ли со изводи се како што треба со превод и заверка?

Znaci so bevme na inter vju 2016 go so bevme na dopolnitelna se uste nejki da ni podpisuva samo na tija so se bez dopolnitelna mu podpisuvaa nas ne zaboraija I taka ce ostani .

Koga jas gi nosev dokumentite odnosno izvodite mi napravija samo kopija od niv i mi gi vratija osven mojot izvod koj sto go zadrzija. seuste sum na zadolzitelna pa dali treba da mu gi odnesam sega i ostanative orginali??
Ако си останал само на ова,без оригинали,затоа ти е даден отказ.
Пробај си повторно од ново,сега побрзо ќе оди само носи оригинали.

Има ли уште што биле на интервју 2017та и се сеуште на задолжителна ?

Dokumentite se Ok, potvrdata od BKK ili ti ja nema odneseno posrednikot ili imas nesto utnato na samoto intervjy ?

Dokumentite se Ok, potvrdata od BKK ili ti ja nema odneseno posrednikot ili imas nesto utnato na samoto intervjy ?
Ako imal utnato na intervju nemalo da e na polozitelno,znaci ili posrednikot ne ja odnel potvrdata ili sluzbenicite go videle samo proishodot vrz osnova na bratuced i ne primetile deka e dostavena i potvrda i go odbile,pusta sreka

Intervju bev juni 2017 a od juli 2018 polozitelno potvrdata vo juni 2018 e odnesena od posrednikot se nadevam

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom