Лекови од странство

• Креатор на темата Креатор на темата vladok
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
19 февруари 2016
Мислења
419
Поени од реакции
85
Локација
Skopje
Дали некој знае дали може да се нарачаат лекови (Kolagen) од Бугарија
или дали знаете некој што носи лекови од Бугарија по порачка

Дали некој знае дали може да се нарачаат лекови (Kolagen) од Бугарија
или дали знаете некој што носи лекови од Бугарија по порачка
Што е толку посебен тој Колаген (претпоставувам дека се работи и за колаген, не е само името на тој лек Kolagen)?
Од која фирма е лекот? Кој тип на колаген?
Квалитетни суплементи имаш од тука https://www.iherb.com/ а за лекови од Бугарија ако само таму ги има и да не ги чекаш од интернет фати автобус и правец таму, Бисер Пром и слични агенции имаат во Сабота тури до Софија за 11 евра.
https://grouper.mk/deal/ta-biserprom-shoping-sofija-maj-2019
Трета опција да замолиш некој од таксистите кои одат натаму секој ден или шоферите на автобуска да ти донесат на враќање, нормално си наплаќаат за услугата.

Вршат достава до Северна?
Да, само се наплаќа. Имаш shipping saver продукти.
Инаку со достава во Скопје имам негативно искуство со нашата пошта, од таму стига за 2-3 недели, а тука може да го чекаш ако не ти го загинат и по месец и пол.

Да, само се наплаќа. Имаш shipping saver продукти.
Инаку со достава во Скопје имам негативно искуство со нашата пошта, од таму стига за 2-3 недели, а тука може да го чекаш ако не ти го загинат и по месец и пол.
Нека стигне за колку сака и така витамини се. Значи преку тоа shipping saver e free? И дали враќаат пари ако не стигне?

Нека стигне за колку сака и така витамини се. Значи преку тоа shipping saver e free? И дали враќаат пари ако не стигне?
Не е фри, тоа се продукти за кои е пониска цената за шипинг. Има денови во годината кога даваат фри шипинг. Не ми се случило да барам поврат на пари, се ми има стигнато.
Инаку со се шипинг гледај да не надминеш сума од 50 долари, оти може да ти бараат да платиш данок и царина
За отворање на пратка исто знаат да наплатат 150тина денари.

Не е фри, тоа се продукти за кои е пониска цената за шипинг. Има денови во годината кога даваат фри шипинг. Не ми се случило да барам поврат на пари, се ми има стигнато.
Инаку со се шипинг гледај да не надминеш сума од 50 долари, оти може да ти бараат да платиш данок и царина
За отворање на пратка исто знаат да наплатат 150тина денари.
Мултивитамини ми требаат, јас сум специфичен со алергии и додатоци. :D

Мултивитамини ми требаат, јас сум специфичен со алергии и додатоци. :D
Не сум фан на мултивитамини, али едни од подобрите ти се one per day и two per day od life extension. Исто добар квалитет очекувај од doctors best, now, jarrow.

toa e KOLLAGEN 11000
za obnovuvanje na rskavica na koleno

Што е толку посебен тој Колаген (претпоставувам дека се работи и за колаген, не е само името на тој лек Kolagen)?
Од која фирма е лекот? Кој тип на колаген?
Квалитетни суплементи имаш од тука https://www.iherb.com/ а за лекови од Бугарија ако само таму ги има и да не ги чекаш од интернет фати автобус и правец таму, Бисер Пром и слични агенции имаат во Сабота тури до Софија за 11 евра.
https://grouper.mk/deal/ta-biserprom-shoping-sofija-maj-2019
Трета опција да замолиш некој од таксистите кои одат натаму секој ден или шоферите на автобуска да ти донесат на враќање, нормално си наплаќаат за услугата.
Дали колагенот на Тrec Nutrition го препорачуваш?

Хелиос Медикал е добавувач на колагени,витамини и минерали од германски брендови Doppel Herz i Gelita ги имаат во сите аптеки освен Зегин а штотуку отворија и специјализирана продавница за нив на улица Јордан Мијалков бр.23а во Скопје проверете кај нив треба да имаат све.

Најдобара е CH-Alpha биоактивен хидролизиран колагенски пептид ,на секој ја препорачувам од се срце , многу добри резултати дава брзо време....

Хелиос Медикал е добавувач на колагени,витамини и минерали од германски брендови Doppel Herz i Gelita ги имаат во сите аптеки освен Зегин а штотуку отворија и специјализирана продавница за нив на улица Јордан Мијалков бр.23а во Скопје проверете кај нив треба да имаат све.
само што во Бугарија се цените за 50 посто поевтини
1500 а не 3000 денари
Автоматски споено мислење:

Дали некој носи лекови од Грција или Бугарија
Ми требаат Депакине хроно од 500 мг, во Македонија ги нема никаде
ниту во една аптека

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom