Каде може да најдам? (Општи прашања)

• Креатор на темата Креатор на темата goodman_91
  • Време на започнување Време на започнување
Кои се најголемите или најпосетени форум сајтови на светот? Може линкови?

4 mi trebaat golemina kolku bandaz od trkalo na vespa tolkava golemina negde
Ke mozesh pospecifichno da kazesh kade gi ima
jas mislev na onie kako od kontejnerine.... a za takva golemina neznam,mozebi onie od kolicki za malter,ama se so slabi bandazi... probaj vo brikolaz ili baumarket.

Сакам да праам кујна по мерка.

Телефонски броеви од добри мајстори да ми пишете ....

Каде се наоѓаат во Скопје Рок/Метал маици од бендови? Поконкретно од Metallica ми треба?

Каде се наоѓаат во Скопје Рок/Метал маици од бендови? Поконкретно од Metallica ми треба?

мислам у југотон има такви ствари маици, беџови, постери, само цените им се изгор.

Pozdrav decki.

Vcera sakav da kupam neshto online, i cenava beshe 2.59 USD, i do posledniot chekor bese tolku, znaci pred da stisnam pay totalot bese 2.59 USD. No vo momentot koga go plativ mi stigna mesazh deka zemeni mi se 81 USD. Dali nekoj vo forumov moze da mi pomogne dali ima nekoj strana online za da se zalam za moite pari ili barem stranava da se zatvori.

https://sale.qoingtimshop.com/ - Ova e stranata

Pozdrav decki.

Vcera sakav da kupam neshto online, i cenava beshe 2.59 USD, i do posledniot chekor bese tolku, znaci pred da stisnam pay totalot bese 2.59 USD. No vo momentot koga go plativ mi stigna mesazh deka zemeni mi se 81 USD. Dali nekoj vo forumov moze da mi pomogne dali ima nekoj strana online za da se zalam za moite pari ili barem stranava da se zatvori.

https://sale.qoingtimshop.com/ - Ova e stranata
Шипинг ваљда, сигурно имаш order details.

Над 20$ е free shipping.
Демек 60% попуст, а пак истата цена ја плаќаш.

Sent from my Mi A1 using Tapatalk

@Кеплер @Forza Milan!!!

Shipping e free. Mislam deka e fake stranica, ne mi e prv pat da kupam online, a i sekogash koga kupish pred ta stisnesh PAY go imas totallot. Ovde totallot bese 2.59, a posle plakanjeto stigna 81.

Eve slikava podole, jas samo sakav toa prviot product da go kupa (F12) so cena 2.59. A tie drugi podole ( gi ima mnogu, se se samo tie) se staveni posle plakanjeto.

upload_2019-5-18_15-27-2.png

A ова го виде?
75d9ab9300b401c1ef4c64eff3620208.jpg

Sent from my Mi A1 using Tapatalk

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom