Za ubavo da te sluzi, sega storniraj terminot za vizata 360 stepeni se svrti rabotata!Cestitki!
Za ubavo da te sluzi, sega storniraj terminot za vizata 360 stepeni se svrti rabotata!Cestitki!
Cestitki spored ova sto go kazuvas br na ukaz 48 togas ima potpisano mnogu posleden ukaz pred zastojot bese br 35Drugari da ve izraduvam deneska potpisan ukaz broj 48. Konecno posle 11 meseci docekav i jas.
Bev so dokumenti od Baba mi stari od egzarhij
Intervju juni 2017, bez dopilnitelna.
Vi posakuvam sreka na site i eve konecno site ke si docekate.
Trgna rabotava drugari.
Pozdrav
Koj broj na molba beshe ti decko?Drugari da ve izraduvam deneska potpisan ukaz broj 48. Konecno posle 11 meseci docekav i jas.
Bev so dokumenti od Baba mi stari od egzarhija.
Trgna rabotava drugari.
Pozdrav
Твој е овој? Од кога си на положително?Прегледај го приврзокот 208704[DOUBLEPOST=1557317215][/DOUBLEPOST]61**/2017 molba
66**/2016 prepiska
Na polozitelno bev od kraj na juni mislam skoro 11 meseciТвој е овој? Од кога си на положително?
Пред пола саат објавено...и мој посредник е инаку...проверив но уште е кај мене проверка од вице од почеток на јануар.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Син ми 14ти декември 2017та интервју . Преку родител . Сеуште на задолжителна .Некој што бил на интервју октомври/ноември/декември 2017. со документи од родител, дали има промена или уште сме сите на задолжителна проверка ?
18 месеци сум на задолжителна.
Backo moj 22.01.2018 intervju, pred 10tina dena na polozitelnoСин ми 14ти декември 2017та интервју . Преку родител . Сеуште на задолжителна .
So sto dokumenti potencirajte da imame prectavaПрегледај го приврзокот 208704[DOUBLEPOST=1557317215][/DOUBLEPOST]61**/2017 molba
66**/2016 prepiska
Уф. Типот поназад добил после 11 месечи чекање. Јас чекам помалку од 8 месеци, значи ми е многу рано. Глупости.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Cestitki!!!!!Drugari da ve izraduvam deneska potpisan ukaz broj 48. Konecno posle 11 meseci docekav i jas.
Bev so dokumenti od Baba mi stari od egzarhija.
Trgna rabotava drugari.
Pozdrav
Zdravo cestito kolku vreme cekase potpis.pozzPotpisan ukaz intervju 5 juni 2017
Cestito na site