Бугарско државјанство (процедура и потребна документација) - СТАРА ТЕМА

Долу во линкот ги имате сите информации поврзани со времетраењето и промените на вашите статуси.

• https://bugarskipasos.blogspot.com/p/statusi.html

Гласови: 4 50,0%
  • Благодарност до сите кои учествувале во креацијата на блогов.

Гласови: 4 50,0%
  • Инфо: Го копирате горенаведениот линк и го отварате со вашиот интернет пребарувач.

Гласови: 0 0,0%
  • За процедура за подигнување преку амбасада подолу линк ,или вратете се на страна 4553.

• forum.kajgana.com/threads/Бугарско-државјанство-процедура-и-потребна-документација.74574/page-4553

• Вкупно гласачи
    8
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
26 октомври 2018
Мислења
14
Поени од реакции
15
Некој што бил на интервју октомври/ноември/декември 2017. со документи од родител, дали има промена или уште сме сите на задолжителна проверка ?
18 месеци сум на задолжителна.

Член од
28 август 2018
Мислења
134
Поени од реакции
107
Dobro uteo na site eve da vi gi razjasnam misteriite ve molam znaci ne donesuvajte zaklucoci sami od sebe eve se javiv i prasav da vidam sto e so profilot zatoa sto mene nema sansa da me izbrisat kukni prijateli mi se Profilot e hakiran otvoren e nov agencijata si rab normalno.Uste nesto sega nez koj ovde iskomentira 4tvorica bile lazachki kako i agencijata.Vo tie lazahi i jas zastoa sto megu prvite vi rekov ima potpisi.Sega moram da vi kazam nesto vaka :Jas cekam 10 meseci potpis,Toa e prvo.Vtoro nemam jas sto vas da ve lazam ovde napateni vecni cekachci.Mene toj pasos mi treba mn poveke otkolku na pola od vas ovde sto ke vi stoi vo fioka.Daj boze site da si zemete samo nemojte da osuduvate i donesuvate zaklucoci pred vreme i bez da znaete samo da se kaze i iskomentira nesto bezveza.Se trudam kolku mozam da pomognam stom imam nekakva informacija.Taka da VAS GOSPODA OVDE SITE NEMAM NAMERA PO 100 PATI DA VI OBJASNYVAM I DA SE NERVIRAM OD VAKVI NEVISTINI.NE E PROFILOT LAZEN I NE SUM JAS ZENA STO LAZE.OD MENE TOLKU I DRUG PAT PAZETE KAKO NAVREDUVATE.AKO NEKOJ IMA POTPIS PISETE NE BARAME OD NIKOJ OVDE DA OSUDUVA I DA KAZUVA PRIKASKI..ZA POTPIS CEKAME.
Ne znam zasto seto ova go iznapisha na mojot post. Ne obviniv nikogo za nisto. Samo iznesov nekolku fakti. Deka profilot na agencijata vekje go nema na FB (sto e fakt), deka vcera popladne ja izbrishaa objavata za proveruvanje posle 15 casot (sto e fakt), i deka dojavata sto ja imale deka ke ima vcera potpisi najverojatno bila lazna (sto isto e fakt, bidejki vcera potpisi nemase). Tolku. Ne velam deka namerno lazele, tuki deka spodelija infomracija sto izelze deka e lazna, moze toj sto im dojavuva informacii ne e bas najdobro informiran. A site sme pri krajot na nervite zatoa sto cekame skoro godina dena za potpis.

Член од
2 октомври 2018
Мислења
217
Поени од реакции
271
Ne znam zasto seto ova go iznapisha na mojot post. Ne obviniv nikogo za nisto. Samo iznesov nekolku fakti. Deka profilot na agencijata vekje go nema na FB (sto e fakt), deka vcera popladne ja izbrishaa objavata za proveruvanje posle 15 casot (sto e fakt), i deka dojavata sto ja imale deka ke ima vcera potpisi najverojatno bila lazna (sto isto e fakt, bidejki vcera potpisi nemase). Tolku. Ne velam deka namerno lazele, tuki deka spodelija infomracija sto izelze deka e lazna, moze toj sto im dojavuva informacii ne e bas najdobro informiran. A site sme pri krajot na nervite zatoa sto cekame skoro godina dena za potpis.
Ima otvoreno nov identicen profil

Attachments

Член од
15 јуни 2018
Мислења
118
Поени од реакции
95
Sto mi komentiras lagiiiiii???Hakiran e peofilot nikoj nisto ne izbrisal odi addni si go noviot profil kako donesuvas zaklucoci vakvi de kazi koj fakt lellelel kolku si neinformiran/a....uzas bre uzas zs obvinuvas ...???Ti si pri kraj so nervite???Pa podnesi baranje vidi do kade ti e predmetot ne cekaj ovde od nas ete ti pomos podnesi si ke znaes na sto si.

Член од
13 февруари 2012
Мислења
826
Поени од реакции
1.322
Профилот бил хакнат? Пффф, не ви верувам. Гарант сте имале лавина од негативни реакции во инбокс. Ај мрш таму.

Диле Јоргачев

Одделение за заштита на народот
Член од
3 април 2017
Мислења
8.693
Поени од реакции
28.204
Која е таа приватна агенција што може да има пристап до информации кога Јотова ке потпишувала,и тоа јавно да го објавува на социјалните мрежи? Брејјј,дали е можно толку да сте наивни? Како може воопшто и да помислите на такво нешто,па уште да читате такви објави.Вакви ступидни луѓе,никаков пасош неможе да ги спаси.Цел живот некој ке ве молзи со тој памет.

Член од
28 август 2018
Мислења
134
Поени од реакции
107
Sto mi komentiras lagiiiiii???Hakiran e peofilot nikoj nisto ne izbrisal odi addni si go noviot profil kako donesuvas zaklucoci vakvi de kazi koj fakt lellelel kolku si neinformiran/a....uzas bre uzas zs obvinuvas ...???Ti si pri kraj so nervite???Pa podnesi baranje vidi do kade ti e predmetot ne cekaj ovde od nas ete ti pomos podnesi si ke znaes na sto si.
Gospoza, jas iako sum pri kraj na nervite, zadrzuvam kilturno nivo na komunikacija, sto ne mozam da go kazam za tebe, ti komuniciras mnogu nervozno. Inaku, tocno znam do kade mi e procedurata, kako i mnogu drugi ovde na forumot cekam potpis od viceprezidentkata vekje 10 meseci. Eve da te ne nerviram poveke ne ti komentiram na postovi, nitu tebe nitu ke komentiram za doticnata agencija sto tebe ti e mnogu bliska. Pozdrav, i sekoe dobro.

Член од
15 јуни 2018
Мислења
118
Поени од реакции
95
Jas se odjavuvam od ovaa strana gledam mnogu navreduvate i kazuvate prikaski zal mi e sto ne gledate podaleku od nosot.

Член од
31 август 2012
Мислења
320
Поени од реакции
184
Obrazuvana prepiska pa za kolku vreme od prilika doaga zadolzitelna.

Член од
15 јуни 2018
Мислења
118
Поени од реакции
95
Site se iati samo da se laze ako e taka ajde daj go noviot profil a ne da ja brisat stranata. A kolku za informacii tebe moze ti treba najnogu, ama mene uste poveke. Tuka ima mladi luge sto cekat za da stignat do eu za podobar zivot, a jas cekam pasos ZA DA SI BIDAM SO MOITE 2 KERKI. I jas sum mlada zena i decata mi se mali a mozat li da rastat bez majka:place:, i ne mi kazuvaj deka se nogu posteni. Sakame iskrenost a ne da ne lazat.
Adnigi imaat nov peofil iskontaktiraj gi ne mi kazuvaj basni nemoj da mislis deka si ednistvena sto ima deca i sto ceka ok

Член од
11 јануари 2018
Мислења
28
Поени од реакции
70
Drugari da ve izraduvam deneska potpisan ukaz broj 48. Konecno posle 11 meseci docekav i jas.
Bev so dokumenti od Baba mi stari od egzarhija.
Intervju juni 2017, bez dopilnitelna.
Vi posakuvam sreka na site i eve konecno site ke si docekate.
Trgna rabotava drugari.
Pozdrav

Член од
28 август 2018
Мислења
134
Поени од реакции
107
Drugari da ve izraduvam deneska potpisan ukaz broj 48. Konecno posle 11 meseci docekav i jas.
Bev so dokumenti od Baba mi stari od egzarhija.
Intervju juni 2017, bez dopilnitelna.
Vi posakuvam sreka na site i eve konecno site ke si docekate.
Trgna rabotava drugari.
Pozdrav
Cestitki! Konecno ubava vest.:)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom