- Член од
- 20 јули 2016
- Мислења
- 7.810
- Поени од реакции
- 5.078
Јас гласав за Гордана. Не мислам дека би тепала ама да се знае...против Преспански, Бугарски и Тирански договор и за рамен данок.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
што му фали на бугарскиот договор?Јас гласав за Гордана. Не мислам дека би тепала ама да се знае...против Преспански, Бугарски и Тирански договор и за рамен данок.
Да речеме дека Силјановска ќе победи - како таа ќе донесе рамен данок?[DOUBLEPOST=1557073610][/DOUBLEPOST]А баш мислев во 19:01 ќе твита Мицко, тој уште за време на изборен молк.Јас гласав за Гордана. Не мислам дека би тепала ама да се знае...против Преспански, Бугарски и Тирански договор и за рамен данок.
ако има толкави идиоти, тогаш треба да им се одземе на таквите правото на гласРазмислувам:
Зарем Силјановска не е ставена во подредена позиција со тоа што е број 2 а се наоѓа на прво место на гласачкиот лист?
Еве, јас ве убедувам (уценувам, се заканувам, ветувам - било што) дека треба да гласате за број 2. Оној што не е баш многу заинтересиран за изборите и резултатот, без многу да гледа и размислува го заокружува вториот број. Наместо Силјановска, гласот го добива Пендаровски...
Можеби грешам, ама...
Има постари луѓе кои не се баш писмени, а и видот им е слаб. За жал некој донесе одлука дека друг не може да им помага при гласањето.ако има толкави идиоти, тогаш треба да им се одземе на таквите правото на глас
Албанците никаде не го исполнија цензусот. Дали има или нема полнење на кутии, процентите се ниски.Во Гостивар и Тетово исто слаба излезност, значи Албанците изгледа не гласаат.
Полнат кутии, но каде?
Како атмосфера?Па да бојкотираме, и на ВМРО и на нас да ни биде подобро.
Не пронајдов никаде дека ниеден не гласал. Во едно струшко село има гласано еден од 50+ запишани.[DOUBLEPOST=1557078771][/DOUBLEPOST]Моментално Пендаровски има двојно повеќе гласови...Во едно албанско село, не знам кое беше, нема ноеден излезен да гласа во џамијата, затоа што никој ништо не направил во нивното село. Треба од нив пример да зимаме.