Молбата ви е разгледана от С'вета по гражданство с положително становиште Предстои издаването на указ на Вицепрезидента на Република Б'лгарија
Ova mi e od krajot na avgust, Odev preku posrednik od Strumica koj nemozev da go dobijam na mob so meseci
deneska konecno go dobiv i mi vika deka ponovo trebalo da se odi so istite dokumenti izvod od mene, izvod od tatko mi , umrenica od dedo mi i ponovo od zdruzenie na bugarite poteklo da vadam
i 80 eur povtorno. Dali ima nekoj vakvo iskustvo ili pak me dribla posrednikot?[DOUBLEPOST=1555501960][/DOUBLEPOST]Молбата ви е разгледана от С'вета по гражданство с положително становиште Предстои издаването на указ на Вицепрезидента на Република Б'лгарија.
Ova mi go pisuva od krajot na avgust 2018 a na intervju bev na 13 ti juni 2017 god. Jas aplicirav preku posrednik od Strumica koj nemozev da go dobijam na tel nekolku meseci
deneska go dobiv konecno i mi bara povtorno da mu dostavam izvod od mene,izvod od tatko i umrenica od dedo i ke treba ponovo potvrda od zdruzenie na bugarite i plus uste 50 eur za prevodi
Dali ima nekoj slusnato nesto deka baraat povtorno nesto vakvo ili pak me dribla posrednikot?