500 евра од човек,по точно.Некако многу ми е ефтино тоа 100 евра, не викам дека не си у право. Само ми нема логика.
За 300 вака брату, чесен зборМиомир, каснам малку, ама 200 страни на темава требаше вака да прославите
Прегледај го приврзокот 207687
Командант Коки беше навивач на City Park Boys.Да ве прашам, дали и колку мислите дека криминалот е навлезен во навивачките групи во Македонија? Дали мислите дека поединци од навивачките групи се влијателни во подземјето на Македонија?
Не бил македонец татко му, прекарот е најверојатно зошто се викал Александар. На другата тема имам ставено озбилен документарец за него, од руска телевизија.https://kurir.mk/makedonija/hronika/imalo-pukanje-edno-lice-povredno-detali-za-grabezot-vo-nlb-banka-vo-chair/
4 луѓе биле,избегале со голф 5,кој подоцна бил најден запален кај гробиштата.Сумата на украдените пари била околу 150 илјади евра..Секоја чест.[DOUBLEPOST=1555437347][/DOUBLEPOST]![]()
![]()
Ликов бил Македонец,еден од најпознатите платени убијци во светот,се претпоставува дека ја лажирал својата смрт.Поради пукањето со два пиштоли во исто време (како комитите) бил наречен Македонец.Ова е накратко,целата биографија ја има на мојот инста профил puls.podzemlja..
Абе слушај го документарецот на руски,ако разбираш.Не бил македонец татко му, прекарот е најверојатно зошто се викал Александар. На другата тема имам ставено озбилен документарец за него, од руска телевизија.
Аудио превод на српски има видеото, не сум ја сретнал оригинал емисијата на руски. А искрено само од општа култура знам по некој збор, далеку од тоа да разбирам во целост. П.С. И на Википедија нема ништо за неговото потекло дека е македонско.Абе слушај го документарецот на руски,ако разбираш.
Евтини лаги[DOUBLEPOST=1523447824][/DOUBLEPOST]
Ова е црна и се вика Снежана лекар во костозглобна болница св. Еразмо.