Што очекуваш од сдсмовскиот еквивалент на Инфомакс... Тука негде се со Политико глупердата.
Уште не им ги знам панданите на курир република и инфомакс. Од телевизииве ми се чини или стварно нема шител канал5 и алфа?[DOUBLEPOST=1555257717][/DOUBLEPOST]
Шо сум ја овде, дежурен за јадење г***а?
Не ја пратам многу таа....ете ти си у форма, посебно со "семинарската" од прееска
Треба да се најди поприкладен збор за оваа професија

[DOUBLEPOST=1555258467][/DOUBLEPOST]
хит ми е денес ова.
45:50
Водителката: Имам уште едно изненадување, да не бидат нели две три, дали сте подготвени?
- Секако одговара во хор брачниот пар, кој се обврзал да биде заедно во добро и лошо. Но повеќе со стан во париз.
Водителката: Мислам дека ова многу ќе ви се допадне (вади од торбата една слика,ко оние шо ги купуваме од се за едно евро за поклон кога сакаме да изгледаме дека имаме и додир со уметност, не само за гомна јадење)
Кловнот: Ваууу...
Млада космонаутка со двете венери извадени напред: Најубавиот подарок
Кловнот -Вауууу...ооофффффф.....вауууу (продолжува во позадина да офка,како да добива оргазам после долготрајна пенетрација)
Жената со нежните планети: Леле какво изненадување....
Кловнот: -ваауууу (продолжува со апсрактен поетски извик,кој ние оперирани од уметност,не го разбираме)
Цицлата: Ова е вистинско изненадување.... (и прави гримаса како прв пат да пробала лимон)
Водителката: Ви се допаѓа ли?!
Цицлата: Совршено! Вие сте прекрасна личност. Со ваков гест..не може секој..никој нема толку убава душа...за да..ваков најубав гест и ваков подарок...
Кловнот: Ваууу...совршено...(добива долготраен оргазам)
Цицлата: Секогаш ќе се сеќаваме на емисијата....
После долгото стенкање на кловнот, сублиминално водителката ја потсеќа на ебење од соседната соба кога си на одмор со друштво, па според асоцијацијата добива идеја и да праша културно дали ви се ебе:
Водителката: Размислувате ли сега пред самиот крај за проширување на семејството константин,марија?
Кловнот: Да и тоа на многу неочекуван начин..
Цицлата: Ќе ве изненадиме, можеби пак ќе не поканите во емисија,тоа изненадување ќе го оставиме малце мистериозно (ко небаре ќе зачни на оргија)
Кловнот: Но да, ќе прошириме! (или во превод сакајќи да кажи, дека вечер нема да го вади)