Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Deteto e masina ali Benfika bara minimum 90m

Sent from my SM-J510FN using Tapatalk
120 милиони евра му е откупна клаузула... баш вчера гледав емисија за него, 120 million boy го викаат у соблекувална дел од соиграчите :) страшен играч е малиот... мислам дека ги добивме "новите" Меси и Роналдо за наредниве 10-15 години... Жоао Феликс и Килијан Мбапе... е сеа нашиве дали и како ќе успеат да го убедат да дојде во Јунајтед е голема мистерија, посебно знаејќи дека Сити и Пеп се мотаат околу него исто и Јувентус, а сеа после утакмицата во четвртокот ќе се појават и други екипи сигурно...

исто така нашиве треба да пробаат да го соберат Рубен Диас од Бенфика... мислам дека читав претходно дека го гледале наши скаути во Загреб против Динамо.. 60 милионки му е откупна клаузула, а има 21 година...

така да 180 милионки у пакет за двајцата и мирна глава :) секако за 4-5 години ќе дојдат Рeал и Фарса по Феликс за 250 милиони :pos:

Sent from my SM-G960F using Tapatalk

Deteto e masina ali Benfika bara minimum 90m

Sent from my SM-J510FN using Tapatalk

Не ни треба Жоао, Бруно Фернандес како централен напаѓач ни треба, ионака Погба ќе го решиме на лето во реал Мадрид.

Солскјер не сака јавно да каже дека Среал ни ја саботира борбата за ЛШ, со кокетирањето со циганот! Дај нека и го продадат уште сега и сите раат.

de gea капитен, рашфорд на клупа... одлично

31256ecad1e0336d81c6877a31ed2eaa.jpg

Последниве две страни сите ги испоседнавте на клупа, Де Геа со Марсијал сам треба да игра. :([DOUBLEPOST=1555171327][/DOUBLEPOST]
Шо е казнет така? Исто и за у ЛШ... За у вторник со Барса просто да не знаеш кој да НЕ избереш во одбрана :D
да, 5 жолти :)

Циганот што требаше да седи на клупа со гол + 2-3 исчистени гомна од колегите. Go on.
Аха и два три пати закочена транзиција, оти сака да покаже на идните газди, колку е силен на топка.
Не ја есапам висококренатата нога на 18 метри.
Освен Лукаку другите едвај пролазна.

Едно прецизно додавање немавме во последна третина. Колку се поуиграни толку им е потешко да си додадат топка.

А голот поклон од судијата.

Мата не постои како и обично.Еден куп лоши центаршутеви и промашени пасови.Тапа е што ОГС ради него ја пслабе средината и Вест Хем имаат полесна транзиција у напад.Со 9 играчи играме, Мата и Лингард дрвца.

Фред солиден.Одбраната стаклена, нека ни е со среќа во вторник, поготпво на Рохо против Меси.

Аха и два три пати закочена транзиција, оти сака да покаже на идните газди, колку е силен на топка.
Не ја есапам висококренатата нога на 18 метри.
Освен Лукаку другите едвај пролазна.
Мислам дека во тие две ситуации не ни имапе на кој да подаде, затоа изреагира така. :)

Играат колку да победат, со мислите се на кампот. Неможеме да воспоставиме посед ниту да креираме шанси. Се надевам на брз втор гол во второ бидејќи може лесно да не казнат.

Играат колку да победат, со мислите се на кампот. Неможеме да воспоставиме посед ниту да креираме шанси. Се надевам на брз втор гол во второ бидејќи може лесно да не казнат.
Не се со мислите нигде, играат срање зошто нема двајца фокусирани во последниве месец дена.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom