Фан Клуб: Интер

Освен Наиголан што проба да го проигра 2-3 пати, никој друг пас не му даде на Мауро, нарочито не усташов, да бог да оболел од лепра.
znaci vidi sto utna, dovolno e za edno poluvreme vakva sansa da ima, bolja i od penal.
sramota e da se zalime za bilo sto u kontekst na ikardi, si ja dobi sansata na mecot ja usra, se nadevam nema da ne koshta toa denes bodovi.
inace super igraat sea za sea, so par isklucoci ko perisic na primer so toa mizernata finta, mada za golot i on zavrsi dobra rabota sto se resi da propusta.

ajmo crven i penal. lapaj

Да не му ги земале и пеналите, да шутира Ханданович сеа?[DOUBLEPOST=1554320584][/DOUBLEPOST]
Vrska nemase od penal a crven pa nikako
Црвен е секако пошто е задњи у одбрана и спречува чиста шанса за гол. А самото тоа што го влече за дрес откако го изврте околу него го прави пенал.

Да не му ги земале и пеналите, да шутира Ханданович сеа?[DOUBLEPOST=1554320584][/DOUBLEPOST]
Црвен е секако пошто е задњи у одбрана и спречува чиста шанса за гол. А самото тоа што го влече за дрес откако го изврте околу него го прави пенал.
Da ne bideme kako Juventasite ovde nemase penal

Steta sto e papucar, ima problemi u mozokot. Ama strasen napagjach e.

Dzonka il fenomeno, steta sto ja nemas na livce, da ja pisese ikrardi od prva minuta noga je skrsese.
Јас не знам што правеа на репрезентативната пауза..пола тим се исповреди мамицата да му ја изнаебам..ајде Икарди што не го викнаа,па Политано и ДеФрај се повредија а витален дел од екипата се и двата..утре којзнае колку отров утакмица ќе биди..или 0-0 или 0-1 ќе изгубиме и пак од јово на ново

Заборајв да се пофалам дека ова го напишав во саботата :D..ама "se so kje kazi Dzoni obratno izlegva hehehehe"

5d970bd7447611cf1a089a619e09ee78.jpg

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom