И јас сум исто само не ми е потписшан указот еве веке влегов во 5от месец како чекам потпис ....
E jas 9ti mesec pocnav
И јас сум исто само не ми е потписшан указот еве веке влегов во 5от месец како чекам потпис ....
I jas od vikendov vo 9 ke vlezam za potpis.....E jas 9ti mesec pocnav
mene mi se smeni vcera tocno po 14 meseci od intervjuПоголем број од постариве членови земаа укази па гледам послаба активност на темава Честито!!!. Кој сега ќе не забавува и информира? .. (се зезам) ... Туку ајде да размрдаме малку од 2018>. интервју 15-06-2018... Има ли некој промена на статус овој период - Образувана преписка N:xxxx/2018/21.06.2018 г. Преписката се намира в процедура по зад'лжително с'гласуване. 10.5 месеца, би требало да се мењаат овој период
Ne se site shto se vo procedura chlenovi na forumot,i toa e moznost.Denes negledam potpisi , izgleda se umorija od vcera , go pustaat cesmiceto po nekoja kapka kolku da ne odrzuvaat vo zivot , da nedade gospod da ne zafatat sega uste malku evropratenici izbori pa letni odmori , pa na esen drugi izbori , oti nam takva nie srejkata , ne zalomija trista pizdarii
Ne bidete glupi na forumot ima 50 clenovi za potpis a vo sofija 80.000 ne se site clenovi na kajganaNe se site shto se vo procedura chlenovi na forumot,i toa e moznost.
Jas
mene mi se smeni vcera tocno po 14 meseci od intervju
Кое бројче бевте ? Син ми беше декември 2017 на интервју ..исто пред 14 месеци 15967/2016 бр. На молба и се уште ништоJas
mene mi se smeni vcera tocno po 14 meseci od intervju
I jas predadov januari 2016ta dokumenti, proizhod izlezen 9ti februariJas podadov dok 2016 god januar
2017 avgust na intervju
2018 juli polozitelno
Vcera mi potpisa
GODINI POMINAA BE BATKA !Ве молам за Т Р П Е Н И Е , позитивни сигнали стигаат од Софија со новите укази... НО НЕМААТ СИТЕ КАНДИДАТИ за БГ гражданство профили на Кајгана. Затоа да не се повторуваме во секој пост со истите прашања :
Секоја забележана промена на статус / потпишување на указ/отказ , наведете датум и со какви документи сте.
Jas sum dekemvri 2017taТешко.... Моментално се наоѓаат некаде до 1 февруар 2018 (ако не се лажам) за Финална така да ќе почекаш до 7-8месец...
Честитки, јас сум 2016 феб подадено септ 2017 интервју 2018 септ положително, значи може да очекувам следниот месец или можеби за два месеци. Со што документи беше?Jas podadov dok 2016 god januar
2017 avgust na intervju
2018 juli polozitelno
Vcera mi potpisa
E redno e utre tie sto se vo 9 mesec da se olesnat so ukaz br.35.E jas 9ti mesec pocnav