Случувања во Македонија (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Bitcoin
  • Време на започнување Време на започнување

За кого би го дале вашиот глас на парламентарните избори во април 2020?

• ВМРО-ДПМНЕ

Гласови: 64 19,0%
  • СДСМ

Гласови: 41 12,2%
  • ЛЕВИЦА

Гласови: 58 17,2%
  • БЕСА

Гласови: 1 0,3%
  • ДУИ

Гласови: 8 2,4%
  • АЛИЈАНСА ЗА АЛБАНЦИТЕ

Гласови: 1 0,3%
  • ДПА

Гласови: 0 0,0%
  • МАКЕДОНСКИ КОНЦЕПТ

Гласови: 5 1,5%
  • ИНТЕГРА

Гласови: 8 2,4%
  • ЕДИНСТВЕНА МАКЕДОНИЈА

Гласови: 3 0,9%
  • Некоја друга

Гласови: 9 2,7%
  • Нема да гласам или ќе го поништам ливчето

Гласови: 139 41,2%

• Вкупно гласачи
    337
Статус
Затворена за нови мислења.
Тројца празноглавци а една иста функција вршат:

Прегледај го приврзокот 206880 Прегледај го приврзокот 206881 Прегледај го приврзокот 206882

Прегледај го приврзокот 206883

следно ниво е public squirt when zaev is nearby, wet panties, submissive spank me zaef...

Ова веќе преминува во сектанство. Со кој јас дишам воздух Господе!?
Зарем овие им се смееја на тие што одеа по митинзи и добиваа гратис сендвичи? :vozbud:
Ова е 100 пати полошо. За овие не грујо, не железен опинок, туку надарен црнец со сталински методи. Ама и тоа нема да им падне тешко. Со празни црпки им е гајле. Ниту знаат, ниту разбираат а најмалку чувствуваат нешто. Стево во право беше што ги нарече СТОКА! Е ова е тоа. :icon_lol:
И најтрагично е што ваквото однесување се коси со еволуцијата на човештвото и природата, а исто така со ЕЗСП. :facepalm:
Канцер на општеството.:ban:
Стево им одговара дека ќе бил нивни внатрешен камшикар. Надворешниот камшикар ќе демонстрира врз Стево како треба, камшикувајќи го, а овој ќе ги камшикува домашните животни!
Гоца пак ќе го враќала името :lolzz:.
Попопо садо-мазо политика.:sekcza:

Само 5 минути ми требаат власт има мамицата мамина да им ја расплачам. Еден да не остани!:uzi:

Вмро беа отидени сабајле во црква да пеат лепче за Македонија :pos: :pos: :pos: какво племе сме

За онаа погоре ноу комент, ако не ви е тоа показател дека се паметно се исели од мкд, не знам што ќе е.

Вмро беа отидени сабајле во црква да пеат лепче за Македонија :pos: :pos: :pos: какво племе сме

За онаа погоре ноу комент, ако не ви е тоа показател дека се паметно се исели од мкд, не знам што ќе е.

Можеби се молат за душите на тројцата мудреци погоре?
Вакви случаи што установа ќе ги прими? Само Господ да им е напомош[DOUBLEPOST=1554190043][/DOUBLEPOST]
Ве молам за инфо какви психоделици се имаат делено вчера на северњаците во Прилеп.

Таква дрога мора да се проба.
И јас сакам да знам

И јас така си мислев за Србија кога го изгуби Косово пред 20 години - ете, коначно го исфрлија канцерот од државата, сега ќе им тргне, етничка кохезија, коначен фокус кон реалните проблеми, ова она. И ништо, Србија сега се е со сличен стандард со Македонија иако за време на СФРЈ беа едно 50% побогати (добро, имаа гадни војни во меѓувреме, ама пак од последната помина 20 години). Едноставно проблемите како корупција, непрофесионалност, опортунизам ке си останат и да имаш 102% етнички Македонци во државата - само ќе се најде некоја друг (не-етнички заснован) начин да се фрла прашина во очите и пак ништо суштински да се промени.
Абе етничка кохезија сигурно нема да имаме,ама барем нема да раниме рамковни паразити.Па цело време државчево ни е под уцени.Ваква ситуација најмногу им одговара на дуи,се налапаа тендери,го испокрадоа пензискиот фонд и никому ништо.Кај да е 20 годишнина ќе слават од како се на власт.

Ako osvoi preku 300 000 glasovi....ova znači ne e točno, i treba da mu se izvinime site
Јас уште вчера кога видов дека апелација ја потврди ослободителната пресуда за ЗЗ (односно, отфрлајќи ја жалбата на обвинителството како неоснована), побарав прошка и од ЗЗ, и од бога што сум имал грешни мисли дека човекот барал мито.
Впрочем, сам себе не можам да си објаснам како сум можел да помислам такво нешто. Тој грев вечно ќе ме следи.
Како мала утеха, би сакал да донирам парични средства на ЗЗ, само не знам каде да ги однесам парите. Дали може „у мењачницата“ кај Вицето? Може ли некој да ме упати?

Ова веќе преминува во сектанство. Со кој јас дишам воздух Господе!?!
Баш ова го размислував и јас, начинот на кој се организирани дебативе (се глорифицира централна фигура), начинот на кој реагираат луѓето, на кој гледаат, се повеќе наликуваат на секта а не на политичка партија. Мислам види и го говорот на женава погоре во видеото, паѓа во транс сакал да и биде татко (ваљда не на нејзините деца). Тоа е карактеристично за такви луѓе кој се подпаднати под некакво силно влијание, немаат ништо свое, едноставно прават онака како што ќе им се каже. Страшно !!!!

Ќе си изнаслушаме бисери сега од двете страни колку сакаш до 19 .. Голема Среќа вчера во Охрид со бината.

Рада на ветеров сукња облекла, абе џабе е и пари и се кога немаш мозок.
И да дувни посилен ветер, нема што да се види, можеби само пајажини

Можеби се молат за душите на тројцата мудреци погоре?
Вакви случаи што установа ќе ги прими? Само Господ да им е напомош[DOUBLEPOST=1554190043][/DOUBLEPOST]
И јас сакам да знам
Види онаа погоре и без да се избламираше како што се избламира јас би ја пратила во лудница само за Ѕвезде гранда веѓине што ги фура и глет маса шминката. Се сметам себеси за либерална личност ама онаков кич на себе треба да се забрани во државава ако сакаме да тргнеме накај добро.

Не ја интонирале химната на Северџанија на пречекот за да не се навредел гостинот :D
армијата шпараџии на Васиљ и за ова ќе најде некое оправдување

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom