- Член од
- 22 јули 2010
- Мислења
- 32.528
- Поени од реакции
- 81.968
peja, koj zbori za sea, pa sea nekoj ako izleze i ova go pravda, neka se obesi na prvoto drvo sto ke go vidi.
Zboram za dvojnite arshini vo pogled na timskite naredbi vo minatoto, ne za sega, ova sega ednostavno gi zamolci takvite, sto mislea deka ferari se razlicni od mercedes, i luis e razlicen od vetel. Koga go spomnav posledniov, veke ima trpeno vakvi sramovi vo red bul, istiot trend sega prodolzi i tuka.
Ali ova od vcera zasluzuva posebno mesto u tie blamovi za timski naredbi, prva trka, 4to mesto, nikad ova nema da go razberam, ko so sila da mu se serat na brendot.
Ova scenario ne veruvam deka nekoj drug ke go isterase vcera, luis prilicno sum ubeden deka ke menjase gumi i ke idese na dopolnitelen poen za najbrz krug.
Заслужува посебно место во хол оф фејм на бламовите и тимските наредби во Ф1, реално и мислам дека нема фан/навивач на Ферари кој не се срами од ова. Оној кој мисли дека Ферари (историски гледано) се различни од Мерцедес со тимските наредби или се праи глуп или не прател Ф1 во време на Шумахер. Јас не сум некој Ф1 фанатик ама покрај татко ми имам гледано и денес гледам доста трки и тимските наредби се нешто што најмногу ми сметало. Не може ако некој е ангажиран како прв шофер во тимот, да ги има сите поволности. Сите треба да разбереме дека се' е тактика ама вакви работи иритираат, дефинитивно.