Imas pm. PozdravZamolila bih za jednu domacu listu... unapred zahvalna
Zaboravi balkan , hvala bogu mi smo iz braka izasli i nikad se ne ponovilo,cak nas i ne vode vise ko balkan poz iz HR.Tako da zaboravi na ljubav i kitu od druga tita.Na Balkanu uvjek jedan protiv drugoga,
svi zajedno vise ne ide.Zalosno......
Laku noc
Zaboravi balkan , hvala bogu mi smo iz braka uzasli i nikad se ne ponovilo,cak nas i ne vode vise ko balkan poz iz HR.Tako da zaboravi na ljubav i kitu od druga tita.
" mi smo iz braka uzasli "Zaboravi balkan , hvala bogu mi smo iz braka uzasli i nikad se ne ponovilo,cak nas i ne vode vise ko balkan poz iz HR.Tako da zaboravi na ljubav i kitu od druga tita.
Ako si ~uzasao~ zasto se druzis sa balkancima....koliko puta si rekao da se odjavljujes i opet nisi ~uzasao~Zaboravi balkan , hvala bogu mi smo iz braka uzasli i nikad se ne ponovilo,cak nas i ne vode vise ko balkan poz iz HR.Tako da zaboravi na ljubav i kitu od druga tita.
Nemora se zivit s nekim da bi se druzilo. Druzba je jedno a bit vezan sa nekim je drugo.Ako si ~uzasao~ zasto se druzis sa balkancima....koliko puta si rekao da se odjavljujes i opet nisi ~uzasao~
Desi ti vidio da sta objavljujem ili dijelim meni iptvpozitiva dostaAko si ~uzasao~ zasto se druzis sa balkancima....koliko puta si rekao da se odjavljujes i opet nisi ~uzasao~
Ja se družim sa svima i nikad nikog nisam gledao po nacionalnosti.Pozdrav iz Istre.Zaboravi balkan , hvala bogu mi smo iz braka izasli i nikad se ne ponovilo,cak nas i ne vode vise ko balkan poz iz HR.Tako da zaboravi na ljubav i kitu od druga tita.
Kod vasu mogu doci i neplivaciJa se družim sa svima i nikad nikog nisam gledao po nacionalnosti.Pozdrav iz Istre.