Jas so 74××/2016 tuka nekade sme site ....denes pak potpisuvale ukazi se nadevam brzo ke imame promena.[DOUBLEPOST=1553866685][/DOUBLEPOST]
Inace od 7 avgust 2018 cekam za potpis
Od kade znaes deka potpisuvale ?
Jas so 74××/2016 tuka nekade sme site ....denes pak potpisuvale ukazi se nadevam brzo ke imame promena.[DOUBLEPOST=1553866685][/DOUBLEPOST]
Inace od 7 avgust 2018 cekam za potpis
Intervju na 02.11.2015.... Do pred 2 meseci mi bese na dopolnitelna proverka...sega mi e deka cekam...Молбата ви е разгледана от С'вета по гражданство с положително становиште Предстои издаването на указ на Вицепрезидента на Република Б'лгарија .... Ima aber ova brzo da se potpise ili ke si pocekame?... Fala ti OdnapredBidejki eve 2, 3 meseci shto bea od letoto gi stavija vo 2 nedeli rabota so potpishuvanje, so ovaa brzina ako bidi, porano ili pokasno mora da bidi oti prvo mnogu gi odbivaa od sovetot pa potoa kaj viceprezidentot dopolnitelno i odbivaa i potpishuvaa od 2017 polozitelnite i od pred 2017 odbivaa. Taka da dupla rabota ja skratuvaat.
Pa pratam ima objaveno agencii sto posreduvaat i posrednici site isto kazaa posle 14 ili 16h da se proveruva....[DOUBLEPOST=1553868512][/DOUBLEPOST]Od kade znaes deka potpisuvale ?
Koga bese na intervju kraj na juni ili pocetok juli 2017?Jas bev 11 juliDaj boze da ima jas 10 dena pred tebe sum
Mora da se cheka, i jas bev na dopolnitelna proverka duri i za proizhodot dopolnuvav ushte 2015.Intervju na 02.11.2015.... Do pred 2 meseci mi bese na dopolnitelna proverka...sega mi e deka cekam...Молбата ви е разгледана от С'вета по гражданство с положително становиште Предстои издаването на указ на Вицепрезидента на Република Б'лгарија .... Ima aber ova brzo da se potpise ili ke si pocekame?... Fala ti Odnapred
a jas sum so broj 79../2016 a ukaz cekam od 17 septemvri2018(direktno polozitelno bez nikakvi dopolnitelni kontroli0Jas sum so broj72../2016 i jas cekam od juli potpis.
Kazi so sto dokumenti si SEKOJ STO IMA PROMENA NEKA PISE SO STO DOKUMENTI E 100 PAT PO RED KAZANO E OVA EVE 101 PO REDa jas sum so broj 79../2016 a ukaz cekam od 17 septemvri2018(direktno polozitelno bez nikakvi dopolnitelni kontroli0
4ti juli 2017 bev na intervju. So dokumenti od cicko mi.Pa pratam ima objaveno agencii sto posreduvaat i posrednici site isto kazaa posle 14 ili 16h da se proveruva....[DOUBLEPOST=1553868512][/DOUBLEPOST]
Koga bese na intervju kraj na juni ili pocetok juli 2017?Jas bev 11 juli
Jas sum so dok.od prv bratuced, I zdruzenie od strumicaKazi so sto dokumenti si SEKOJ STO IMA PROMENA NEKA PISE SO STO DOKUMENTI E 100 PAT PO RED KAZANO E OVA EVE 101 PO RED
so krstenica od bugarska egzarhija od baba miKazi so sto dokumenti si SEKOJ STO IMA PROMENA NEKA PISE SO STO DOKUMENTI E 100 PAT PO RED KAZANO E OVA EVE 101 PO RED
Dali imase dostavuvano dopolnitelni dokumenti4ti juli 2017 bev na intervju. So dokumenti od cicko mi.
Koga bese na intervju, i dali vednas posle obrazuvana prepiska ti se smeni vo polozitelno?so krstenica od bugarska egzarhija od baba mi
Vo isto vreme moze ke ni potpisat4ti juli 2017 bev na intervju. So dokumenti od cicko mi.
Daj boze da bide brzo. Se nadevam deka poveke od 1 mesec nema da bide. So vika kaj tebe posrednikot?Vo isto vreme moze ke ni potpisat