- Член од
- 27 септември 2010
- Мислења
- 737
- Поени од реакции
- 453
A predhodno kakov ti bese statusotТоа е проблемот ако прочита, понеделник пишуваше липсват днии а денеска сум на дополнително со рок до 22.03.19 што е поминат пред една недела
A predhodno kakov ti bese statusotТоа е проблемот ако прочита, понеделник пишуваше липсват днии а денеска сум на дополнително со рок до 22.03.19 што е поминат пред една недела
Тоа што пишувало липсат днни, тоа значи дека нешто погрешно си внесувал. А тоа што пишува сега, ако внесуваш правилно, тоа значи дека си ставен на дополнителна проверка, и сигурно во Правосудие немаш однесено оригинали од потврдата, и изводите врз чија основа си го добил происходот, ако не се лажам?[DOUBLEPOST=1553722952][/DOUBLEPOST]Ако сакаш пиши кога беше на интервју кога те ставија на финална?Здраво
Последен пат проверив статус во понеделник на 25.03.19 пишуваше липсват днии, денес кога проверив ми излезе овој статус дека бара дополнителен документ за потекло со рок да се достави до 22.03.19??? Некој да има слично искуство
Фала и поздрав
За жал изворот е релевантен ко ти! Што имаме ние со злоупотреба на гражданство.Немам намера никому да докажувам ништо. Се гледа дека сакаш да изиграваш интелектуалец наназад на темите но извини IQ ти е идентично на собна температура (24), поздрав до тебе и не слушај глупости но на нова.бг и остали курири на балканот!Поголема глупост немав прочитано од дамна
А ова е најнова вест:
https://nova.bg/news/view/2019/03/27/245082/оште-три-месеца-ште-работи-комисијата-проучвашта-злоупотребите-с-б'лгарско-гражданство-видео/
Оште три месеца ште работи комисијата, проучвашта злоупотребите с б'лгарско гражданство
и кај мене од пред една недела е истио статус, дека треба до јуни месец да однесам дополнителен документЗдраво
Последен пат проверив статус во понеделник на 25.03.19 пишуваше липсват днии, денес кога проверив ми излезе овој статус дека бара дополнителен документ за потекло со рок да се достави до 22.03.19??? Некој да има слично искуство
Фала и поздрав
Pa ubrzana vi e,nie od podavajne na barajne za drzavjanstvo do intervju cekavme i nad 1 godina,vie taa 1 godina ne ja cekate vo isti den podavate baranje i pravite intervju se drugo e isto.Dali mislite deka tie sto sme bile na intervju posle nova godina ke cekame pomalku? Slusnav deka e ubrzana procedurata ama ne znam kolku e tocno.
леле кутриот ти си значи пис мејкер творец и борец секоја ти честЗвучи одлично, јас би одел да ги поткрепам тие протести, ионака сум навикнат да протестирам.
Sakas da kazes ke potpisuvaat ukazi bez nikakvi problemi...https://www.vesti.bg/bulgaria/krasimir-pyrvanov-podade-ostavka.-karakachanov-niama-da-se-razklati-vlastta-6093571
заместник-минист'р'т на енергетиката Красимир П'рванов подаде оставка.
журналистически разследванија „Бивол”с'обшти, че П'рванов е сред закупилите апартаменти от строителната компанија „Артекс”.
От неја жилишта са закупили оште зам.-председателјат на ГЕРБ, Цветан Цветанов, минист'р на правос'дието в оставка Цецка Цачева, зам.-минист'р'т на спорта Ванја Колева.
От данните в имотнија регист'р става јасно, че сделките са изповјадани на цени по-ниски от пазарните.
Според луѓе што ја разбираат БГ политика : смената на 4 министри поради скандал со купување на поефтини станови И поставување на некое кукле во МП и рестарт на целата работа со потпишување укази е многу поврзан процес или барем зависен еден од друг.
Коалицијата на владата им е сериозно разнишана , а се ближат и ЕУ-избори . Дополнителни сканали со државјанства и Агенции како БКК ни малку не им се потребни сега . Види кој ќе ја раководи таа комисија е и се е Јасно,,, мислам дека ќе замачкаат очи малку на јавноста демек еве проверивме . Тоа што се пронајде како пропуст до 15март е санкционирано и крај.
Така да очекувајте тоа што не е сработено во минатите 6месеци сега да биде во експресен рок решено.
btw: сите што добивте укази периодов - паметно и среќно да си ги користите низ ЕУ !
честритки АЈДЕ АЈДЕ и за нас вака кој чекаме за указ само ме интересира кажими дали приверуваше секој ден от оваа недела,,прашувам пошто порано објавуваја укази само вторник и петок,поз.среќно[DOUBLEPOST=1553734349][/DOUBLEPOST]Да се пофалам и јас со указ,денес.Интервју во Софија 30.05.2017 со документи прку сестра(пасош и изводи)Без потврда од клуб.На 09.07.2018 Положително,31.07.2018 Проверка од Вицепрезидента,конечно денес указ,Молба 62**/2016 ,Преписка 56**/2017 Указ 32 од 2019.Сите да си дочекате,поздрав.
Sent from my Redmi Note 4X using Tapatalk
колку што слушам от други треба еднаш во тие 6 месеци да правиш влез и излез и тераш нормално,но нешто наслушнав ко баеги се плачало и некој минимален данок..поз..[DOUBLEPOST=1553734815][/DOUBLEPOST]jas vozam ne me ni zapiraat voopsto od registracija na registracija
АБЕ ВИЕ КОЈ СТЕ 2/3 СО БРУНХИЛДА ИЗГЛЕДА ПАСОШОВ ГО ВАДИТЕ ОТ ЧИСТА МИРА ОНАКА ОТ РАЗОНОДА наместо да се фокусирате на пасошите/указите/процедурата вие цело време се интересирате за некакви глупави закони,комисии,станови коли и мерцедеси на политичари,,,,,луге налутетесе но,едно впрози молја ви се,,,,,,,здрави ли сте во паметот,имате ли некој грам останато??!?!??!?https://www.vesti.bg/bulgaria/krasimir-pyrvanov-podade-ostavka.-karakachanov-niama-da-se-razklati-vlastta-6093571
заместник-минист'р'т на енергетиката Красимир П'рванов подаде оставка.
журналистически разследванија „Бивол”с'обшти, че П'рванов е сред закупилите апартаменти от строителната компанија „Артекс”.
От неја жилишта са закупили оште зам.-председателјат на ГЕРБ, Цветан Цветанов, минист'р на правос'дието в оставка Цецка Цачева, зам.-минист'р'т на спорта Ванја Колева.
От данните в имотнија регист'р става јасно, че сделките са изповјадани на цени по-ниски от пазарните.
Според луѓе што ја разбираат БГ политика : смената на 4 министри поради скандал со купување на поефтини станови И поставување на некое кукле во МП и рестарт на целата работа со потпишување укази е многу поврзан процес или барем зависен еден од друг.
Коалицијата на владата им е сериозно разнишана , а се ближат и ЕУ-избори . Дополнителни сканали со државјанства и Агенции како БКК ни малку не им се потребни сега . Види кој ќе ја раководи таа комисија е и се е Јасно,,, мислам дека ќе замачкаат очи малку на јавноста демек еве проверивме . Тоа што се пронајде како пропуст до 15март е санкционирано и крај.
Така да очекувајте тоа што не е сработено во минатите 6месеци сега да биде во експресен рок решено.
btw: сите што добивте укази периодов - паметно и среќно да си ги користите низ ЕУ !
Да се пофалам и јас со указ,денес.Интервју во Софија 30.05.2017 со документи прку сестра(пасош и изводи)Без потврда од клуб.На 09.07.2018 Положително,31.07.2018 Проверка од Вицепрезидента,конечно денес указ,Молба 62**/2016 ,Преписка 56**/2017 Указ 32 од 2019.Сите да си дочекате,поздрав.
Честитки и со среќа да си го користиш пасошот. Имам едно прашање:Дали сестра ти има добиено пасош пред 2013г. (само со декларација ) или по 2013г. (со потекло)?
И јас сум преку брат ми кој има земено пасош 2012г.,а слушнав дека некои ги одбивале што имаат потекло преку брат/сестра кои имаат земено пасоши пред 2013г. поради тоа што немаат докажано потекло туку се само со декларација дека се чувствуваат бугари.Колку е точно ова не знам затоа ме интересира.