Ako sekoj den potpisuvaat mn brzo ke gi ivcistat ovie 8 meseci so stoea vmesto i se zbiraja prepiski.Denes potpisani okulu 1000 ukazi ....so sreka na site .Proveruvajte si sekoj den ..Eve trgna rabotata so sreka na site
Jas od ist den cekam na polozitelno samo na intervju bev pokasno 12.06.2017.Документи венчаница од баба и дедо, на положително од 10.07.2018 денес потпис.
Ќе биде неделава тука сме со датите и интервју и положително. Да не се закочеше работата уште во декември ќе ни ги потпишеа, луѓе со кои идев заедно а беа на интервју пред мене една недела ги потпишаа крај на ноември.Си почекавме малку ама битно бидна.Jas od ist den cekam na polozitelno samo na intervju bev pokasno 12.06.2017.
Da se nadevame promena denovive
Imas 2-3 dena rok da zakazis datum inace ketigo pratet vo ambasada, zaebano e sho ako vidis pokasno mojs da go fatis veke ispraten da tie vo ambasada.Zdravo, dokolku e nekoj informiran bi go zamolil da mi odgovori, dali dokolku si preku ambasada ima moznost da ti izlezi delot za zapisvane i na toj nacin da si rezerviras za vo sofija , ili vednas pisuva ukazo vi e praten vo ambasada ? dokolku ima nekakva moznost za preku sofija bi ve zamolil da spodelite pozz
TUKA SME VO BLIZINA JAS SO POTEKLO RODITEL SO ISTI STATUS , NEMAM POTPIS SEUSTE CEKAM EVE 4 PET MESECI , NEMA VRSKA DEKA BRATUCET EVE GLEDATE NEMAME NIKOJ ZEMENO1049/2016 pocetok na 2016 nekoj so dokumenti od bratuced ima zemeno potpis?
Fala na odgovorotImas 2-3 dena rok da zakazis datum inace ketigo pratet vo ambasada, zaebano e sho ako vidis pokasno mojs da go fatis veke ispraten da tie vo ambasada.
MNPGU BE PRIJATELE CEKANJE USTE , A ZAMISLETE IMAT ZEMENO UKAZI I PASOSI STO PODALE DOKUMENTI 2017 TOA SE MOI PRIJATELI I EDEN RODNINA[DOUBLEPOST=1553641888][/DOUBLEPOST]Tie koi se bile na intervju pocetok na 2016 se na polozitelno nekade od pocetokot na noemvri, ke pockame uste nekoe vreme i jas sum vo tie. Intervju 26 januari 2016, na polozitelno od 4-5 noemvri
DAJ BOZE KE IMAT DEBELO CASTENJEDenes potpisani okulu 1000 ukazi ....so sreka na site .Proveruvajte si sekoj den ..Eve trgna rabotata so sreka na site
Zavisi od toa kade ti napisal preveduvacot ili onoj koj ti ja popolnuval molbata deka ke go podignes ukazotZdravo, dokolku e nekoj informiran bi go zamolil da mi odgovori, dali dokolku si preku ambasada ima moznost da ti izlezi delot za zapisvane i na toj nacin da si rezerviras za vo sofija , ili vednas pisuva ukazo vi e praten vo ambasada ? dokolku ima nekakva moznost za preku sofija bi ve zamolil da spodelite pozz
Имам документи од бг друштво но ова ми е плус од прадедо ми јас ке им го дадам заверено на нотар па ако бараат умрениза незнам што ке правам али со тој документ се минува 1000% се зависи од нив...I taka ke odis na intervju odnesi se sto imas od dokumenti ubavo prasaj gi uste sto od dokumenti ti trebaat za da bide se kako sto treba objasni im sto imas sto nemas i mozes vo rok od 2-3 nedeli da im odneses dopolnitelno da ti kazam iskreno nekoi zemaat ukazi samo so izvodi povrzani od dedo baba rodeni pred 1918god i plus potvda od blgarski kluvb BKKS e sega neznam pobaraj na forumot nekoe brojce od blgarski klub sigurno ke najdes ti posakuvam uspeh
I jas beeh na 10 na intervju koga ti se smeni statuso so so dokumenti bese,bese li na dopolnitelna? Jas sumnuste na finalanaIntervju 10 noemvri 2016
Preiskata se namira vo procedura po zadolzitelno soglasuvajne toj status stoi najmalku godina kako so citam ovdeДо кај си ти со процедурата?