Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

На Сан се појави информација дека Ерера е во напредни преговори со ПСЖ :cautious:o_O
Линк

Марка и Сан ич не се за верување, веројатно пунат страни дека нема за што да пишуваат неделава.Башка тапа е да го изгубиш Ерера за плата од 150к неделно, додека Лингард зима 160к(with all due respect).

Ваква вест по би ми била верна за Погба, него ли за Ерера.

:)

нели Ерера се бунтуваше јунајтед до смрт ова она? ;)

Океј, има вистина во шпекулацииве, може да се паничи.Акаунтов многу добро е информиран за ПСЖ, први пренесоа за Нејмар и Мбапе.

Се надевам дека нема ништо да бидни од ова и ќе го продолжи договорот. Мислам дека може да е и масло на агентот како реакција на наша сиромашна понуда.

Џабе е и Оле, и ЛШ, и топ 4 и се, ако продолжи управувањето на клубот на овој начин.
Овој одбор, на чело со Ед Вудвард имаат 0 (нула) фудбалско познавање. Ако не се донесе DoF летово, ништо не правиме.
Клубовите веќе договараат играчи за на лето - Де Јонг, Пулишич, Милитао, итн а ние она што го имаме не можеме да го средиме. Наместо договори за Де Хеа, Андер, (Мата?) они објавуват статии за Конор МекГрегор, Рохо и Верон.
За жал, ситуацијава со Оле ја искористија за прикривање на неспособноста, ама кога-тогаш ќе излезе на виделина пак.

Врв на идиотизам ќе биде да продолжуваш договори на Смолинг и Џонс, а да ти избега Андер и да прави притисок ДДГ летово за трансфер.

За ДДГ се согласувам дека е смешна и срамна ситуацијата ама премногу се драми со Ерера. Типичен шпански циганлук ако е сево ова точно. Се мава во гради од една страна, од друга страна ej bace aj sredimi za PSG ;)

За ДДГ се согласувам дека е смешна и срамна ситуацијата ама премногу се драми со Ерера. Типичен шпански циганлук ако е сево ова точно. Се мава во гради од една страна, од друга страна ej bace aj sredimi za PSG ;)

Па сега да сме реални дека ако му нуди повеќе кеш вреди да размсли. Помина времето кога ради љубов некој ќе остани и да зема 50к помалку на пр. Кога за еден Смолинг и Џонс околу 150к без проблем им продолжија договор, за Ерера не треба да се прави воопшто проблем. Ако се има во предвид дека е ермано со ДДГ и негово останување ќе значи поголема мотивација за ДДГ да продолжи договор тогаш Ед не треба да се двоуми воопшто.

Пак ќе кажам, нема да ме чуди да се оние менаџерски трикови во кои некој гигант “улетува“ во последна минута за дасе направи притисок за подобар договор.

Па сега да сме реални дека ако му нуди повеќе кеш вреди да размсли. Помина времето кога ради љубов некој ќе остани и да зема 50к помалку на пр. Кога за еден Смолинг и Џонс околу 150к без проблем им продолжија договор, за Ерера не треба да се прави воопшто проблем. Ако се има во предвид дека е ермано со ДДГ и негово останување ќе значи поголема мотивација за ДДГ да продолжи договор тогаш Ед не треба да се двоуми воопшто.

Пак ќе кажам, нема да ме чуди да се оние менаџерски трикови во кои некој гигант “улетува“ во последна минута за дасе направи притисок за подобар договор.
Многу нормално, и јас истово го мислам. Поентата ми беше друга, конкретно за лупањето во гради.

Смејурии се случките со договорите на Смолинг и Џонс како и натегањето со ДДГ ама ова со Ерера па не ми е нешто за паѓање во несвест ако е точно секако. Типичен шпански циганлук како што кажав.

Нормално дека такви изјави ќе има, ако не е Јунајтед, ќе има чекор назад во кариера. Кога ќе се најде играч што го бара пола Европа, а го збори истото, тогаш ќе симињаме капа. Или ќе го пратиме во лудница, сеедно.
Сепак не бил за во лудница, нормален е.

Смешка ке биде да го изгубиш Ерера ради плата. Ако треба да купат нов играч место него, дупло ке ги чини. Исто и со Де Геа. Битно, на Џонс и Смолинг им поткршија кур. :facepalm:

Ситуацијава во клубот ми е слична ко во државава кај нас.
Заради кртови напикани длабоко под кожата работата неможе да тргне.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom