- Член од
- 18 декември 2018
- Мислења
- 136
- Поени од реакции
- 146
I jas cekam od juliHaha a luge od juli? Na primer jas !!!!!!
I jas cekam od juliHaha a luge od juli? Na primer jas !!!!!!
OD kogo odbien ....
Od kogo od sovetot ili od Viceprezidentot,so kakvi dokumenti beseOD kogo odbien ....
@Pepibe незнам дали ги прочита претходните постови на @nebojsha985 во кој стои дека нема доставено оригинал документи во Правосудие,туку само во ДАБЧ.затоа редат на дополнителна НЕШТО НИВ НЕ МУ СЕ СВИЏА инаку невозможно е да си во ред со презимињата и одиш со извод(умреница) и БККС и да те стават на дополн..НЕМА ШАНСИ или проагаш или те одбиваат нема дополн...
Od zdruzenieto vo strumicaA drugar ti so so dokumenti bese?
И на српскиот форум има членови кои чекаат од септември потпис и никој се нема пофалено за указ,така да не држи вода тој муабет.Го имам истото мислење, не сум слушнал но и јас го помислувам истото неколку пати. Али за ова не сум се заангажирал баш а се дознава лесно. Само да се види дали даваат укази на Срби и други државјани а не даваат само на македонци, ако не даваат на никого значи не сме у право , не знам каде се проверува дали се даваат воопшто укази, кој знае нека провери, баш да видиме.
Оригинал, сосе легализиран превод на бугарски.Druze te molam ako mozes da mi kazes dali treba vo dvete institucii orginal izvodi pred 1920? Vekje imam zemeno proizhod od dabc I potvrda, pa dali moze kopija od izvod od dedoto I tatko mi ili mora orginal?
Treba li nekoj prevod I zaverka na izvodite ili ne?
Fala odnapred!
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
Точно.Значи се што имаш доставено во ДАБЧ како основа за происход,треба истото и во Правосудие:
-Потврда од БККС
-Изводи и умреници поврзано се до тебе,преведени и нотаријално заверени.
Еве јас во четврток ќе доставувам оригинал умреници од прадедо и баба,бидејќи на интервју само нив ги имав во копија доставено,и по консултација со повеќе луѓе ми препорачаа да ги доставам оригиналите,преведени и заверени во Софија.Моментално сум на финална 3 та недела,се надевам дека нема да биде предоцна......
Go odbija kaj Viceprezidentot ili od Pravosudie?Mojot drugar vcera e odbien , vekje 5 godini go cekase I za zal ne go doceka
jas sum na potpis od oktomvri, od str sumOd zdruzenieto vo strumica
Go znaes Mr. Aleksandar Pandev licno? Da ne e nekoj star post? Se iznapativme so cekanjevo duri i ne ni se veruva.Pocnaaaa objaveno e kaj aleksandar pandev na fb pocnato e ajde so sreka na site