Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Што знам за ситуацијата, ваљда не се мрднати агенцииве да форсираатНе оди у Египет, моментално ,верувај ми ...Ситуацијата е лоша таму ....Гледај Либан,Израел ....Ако сакаш така нешо,или Тунис,Алжир ...
Јас можам почеток на август, гледам помеѓу турција и египет дури и поефтини аранжмани има за египет во тој периодво лето во Египет е е многу влажно, не дека толку е жешко , колку што е влажно
види прогноза за периодот во кој што сакаш да одиш/одите
Јас бев во јануари, се капевме во црвеното море и можеш да шеташ по тенки алишта
sunny day el palacio, nema da pogresis, razgledaj ja ponudata, mislam na aurora ja ima lani bevme nema zamerka , go imas i na fb razgledaj ubavo slikiSavana ова лето има доста понуди, јас кога прашував ми го препорачаа regina swiss како најповолно за со две деца( скоро 1500е но со сите давачки) во aurora немам прашано сеуште. Бидејќи се со allinclusive ме интересира дали го имаат исти принцип како во турција на пример, со вечерни анимации... бидејќи сум со две мали деца и не би сакал да морам да го напуштам хотелот за 7 дена а и како и да е и повеке пари не би сакал да трошам.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Не. Почеток на септември лани бев, добро е.Дали е многу жешко ако се оди во септември?
Не. Почеток на септември лани бев, добро е.
Mozes da se setas niz gradot komotno, nikoj ne te zadeva, zavisi kade ti e lociran hotelot, a ako uspees da vozis kola tamu, jas keti kupam ista takva kakva sto ke iznajmis, pazi mi go zborotШто ќе кажеш за Хургада?
Има негде да се прошета надвор од хотел, низ градот или околина и дали да се рента кола или со јавен превоз е подобро?