Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Имам една идеја.. Баер Минхен испадна од ЛШ и до крај има уште 9 сигурни текми (8 лига + 1 куп) и дополнителни 1 или 2 натпревари во зависност што ќе направи во купот.. Тоа се отприлика 10 текми, па пошто ќе се насочат нормално во Бундес, а знаеме каква распашана банда од тимови има, плус фактот што баварците немаат милост и пунат до крај, ќе се пробам до крај секоја текма да ги играм 7+ на 2-3 стотки .... Oтприлика над 10 квота ќе има, во зависност со кој противник игра.. Верувам дека бар 1-2 текми ќе ги дае..

А зошто не појачаш улог? Играте ко пинди и после се жалите шо сте во зијан. Со 2-3 стотки и да си ќар 1000 од системов не ти се исплати ќе ги вратиш на нормално коцкање. Треба да си го испоштуваш системов, мое мислење. Појачај улог барем 3-4К.

А зошто не појачаш улог? Играте ко пинди и после се жалите шо сте во зијан. Со 2-3 стотки и да си ќар 1000 од системов не ти се исплати ќе ги вратиш на нормално коцкање. Треба да си го испоштуваш системов, мое мислење. Појачај улог барем 3-4К.
Ne raspolagam so tolkav budzet.. kolku mi e dolga cergata, tolku ke gi pustam nozete..

До мене е или понудава за првово коло на Мајами е една од најочајниве тениски кола за кладење? Све дрво до дрво....
Лопез-Паире ми фаќа око можда за кец, ама ни во тоа не сум нешто ептен сигурен...

Томич-Бердих 21.5+ исто изгледа ок, ама нема шанса да уплатам буквално зависи од Томич дали ќе реши да игра или не...

Имам една идеја.. Баер Минхен испадна од ЛШ и до крај има уште 9 сигурни текми (8 лига + 1 куп) и дополнителни 1 или 2 натпревари во зависност што ќе направи во купот.. Тоа се отприлика 10 текми, па пошто ќе се насочат нормално во Бундес, а знаеме каква распашана банда од тимови има, плус фактот што баварците немаат милост и пунат до крај, ќе се пробам до крај секоја текма да ги играм 7+ на 2-3 стотки .... Oтприлика над 10 квота ќе има, во зависност со кој противник игра.. Верувам дека бар 1-2 текми ќе ги дае..

И што ако испадне последниот натпревар 7+ со квота од 7-8?
Загуба...

И што ако испадне последниот натпревар 7+ со квота од 7-8?
Загуба...
Баш гледав, до сега немаат Баерн ниедна утакмица во Бундес изиграно 7+ а секоја сезона има утакмица каде што репнуваат 7ца.. Што да се прави ако така биде во последно коло, јебига, битно сум пробал... А што ако го даде на 16 квота на 300? Затоа се вика игра на среќа.. :toe:

Баш гледав, до сега немаат Баерн ниедна утакмица во Бундес изиграно 7+ а секоја сезона има утакмица каде што репнуваат 7ца.. Што да се прави ако така биде во последно коло, јебига, битно сум пробал... А што ако го даде на 16 квота на 300? Затоа се вика игра на среќа.. :toe:
Просек квота на тие 10 кола ако е 15 а ти ако уплаќаш секое коло 300 денари тоа е 4500 денари ако испадне еднаш и данок 4 к. Е сега 10 уплатиХ300=3 к. Ке ризикуваш 3 к за 1 к профит ми нема логига ова..Ама ти си знаеш.

Sent from my SM-J510FN using Tapatalk

Чекај си го Минхен на домашен терен,кадешто игра против некои од средина на табелата или ептен доле ко Нимберг некои и тогаш пукни си ги само,немораш сите 10 утакмици да ги играч 7+.Пробај си ја среќата на една утакмица :D

Оној Баерн шо го иам ја гледано не само шо немат наполнато никого туку негледам ни дека ќе го наполнит некого
Дајте некој тенис после 7:30 пошто Лоренци ако не се лажам ми го опна за 1 гем а убо го видов предлог минус 8,5 втор сет

Оној Баерн шо го иам ја гледано не само шо немат наполнато никого туку негледам ни дека ќе го наполнит некого
Дајте некој тенис после 7:30 пошто Лоренци ако не се лажам ми го опна за 1 гем а убо го видов предлог минус 8,5 втор сет
Мизерна е понудава за првово коло, чувај пари за второ коло сигурно ќе има подобар избор[DOUBLEPOST=1553104981][/DOUBLEPOST]@Riddler
Chardy - Jarry

Oba su 'overaši'

Jarry ove sezone ima 14 mečeva
- u 12 od 14 je igrao barem jedan 7-5/7-6 set, jedan gdje nije je išao u 3 seta pa je opet bilo tijesno
S tim da nema tiebreak u zadnjih 5 u nizu što mu kvari prosjek, jako rijetko ima takve nizove

Chardy ove sezone ima 14 mečeva
- u 11 od 14 je igrao jedan 7-5/7-6 set, a jedan gdje nije je išao u 3 seta pa je opet bilo tijesno
Isto kao Jarry, u većini je to tiebreak i jako tijesni mečevi

Obojica su na omjeru 6-8, jedna prosječna sezona je iza njih i nisu u formi, a obojica imaju servis i snagu te nisu briljirali na reternu zadnje vrijeme.

Tako da je teško vidjeti nečiju laganu pobjedu ovdje
Еве ти што може да пробаш за денес ако до толку ти се игра :D

Последно уредено:
И како е послатко? Да фатиш утакмица рано или у 94та минута? :D
Честито (y) (y)
Не верувам ептен да го бркаа ова денеска богами
Дојава из клуба е за аматери ова беше дојава из репрезентације :LOL:
Немат ништо слатко да чекаш и се нервираш до 90 верувај посакувам до полувреме да ми ја завршат работата :D
Ова беше валуе све друго беше лошо пример 1.7 негде 1.66 ко ја видов јас за Т12+ за уште еден гол ти дава 3.40 ок можеби и 3+ беше олиден коефициент али негледав па Латвија да дадат гол

За вие што играте онлајн.
Во скоро време има некој повлекувано пари од скрилл дирекно на картица од наши банки ?
на пејонир го затворив акаунтот, се работи за мала сума на пари па да не се малтретирам пејонир картица да вадам.

Да ти ебам Португалија и Роналдо и се по список сите погодувам Франција и Англија 5+ за да ме заебат гомната. Мршш

Sent from my SM-J510FN using Tapatalk

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom