palekrstic
Модератор
- Член од
- 14 ноември 2016
- Мислења
- 2.041
- Поени од реакции
- 5.540
intervju 1feb 2018 denes slucajno proveriv promena od zadolzitelna na finalna
intervju 1feb 2018 denes slucajno proveriv promena od zadolzitelna na finalna
Јас сум со молба број. 16800/2017,интервју Декември 2017 во амбасада Скопје,а во систем внесена на 11.01.2018 ,на 26.02.2019 ми се смени во финална.Koe brojce si I kade bese na intervju
Ok fala nekoj sto bil Sofia toj periodOd 1 Februari pocnuvat so 1800 pa nagore
1godinaСакам да прашам од ваше искуство
Поднесов документи на 03.01.2019 и веднаш бев повикан на интервју
Исто така поднесов документи од татко ми кој има пасош од 2007
Дали знаете колку време ке чекам од прилика ?(ми рекоа за 6 месеци)
Статусот ми е:
Преписката се намира в процедура по зад'лжително с'гласуване.
Фала однапред
И јас сум со удостворение од сестра ми,веќе два месеци Проверка од вицепрезидента,да се надеваме на позитивен изход!Денес промена од финална на положително кај мене и кај девојка ми. Интервју 26.10.2016, на дополнителна бев до 07.02.2019 и од денес положително и двајцата. Јас со стара венчаница од прабаба и прадедо плус од бккс а девојками со удостоверение за родствени врски дека сестра и е со бугарско државјанство. Е сега сагата со јотова ќе видиме колку ќе трае.
Колку и да е точна/неточна ова информација, сепак позитивно ми е вака кога ќе прочитам и дава надеж.Deneska ima promeniii proveruvajtee
So ima? nema potpisi utepa ne gospozata kojzne uste kolku ke se izivljava so nas!Deneska ima promeniii proveruvajtee
И кај мене исто има промена во положително со лична карта бугарска од дедо само сега уште колку ке чекаме кој знај ...Dase pofalam i jas deneska na polozitelno zaedno so bratmi, procedurata ja imavne zapocnato so potvrda od BKKS i na dopolnitelna ko ne stavija isto odnesovne nanovo izvodi i umrenici i od BKKS potvrda samo
Незнам зошто не разбираш, убаво ти цитирав член од форумот кој што бил во Софија 1.02.2018 на интервју, нејзин број на молба незнам само знам дека сподели дека е на финална. Побарај во срч постови од @Mattea, па ќе видиш самиот, или прашај ја кој бр. на молба е.Od 1 Februari pocnuvat so 1800 pa nagore[DOUBLEPOST=1552399513][/DOUBLEPOST]
Ok fala nekoj sto bil Sofia toj period