palekrstic
Модератор
- Член од
- 14 ноември 2016
- Мислења
- 2.041
- Поени од реакции
- 5.540
intervju 1feb 2018 denes slucajno proveriv promena od zadolzitelna na finalna
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
intervju 1feb 2018 denes slucajno proveriv promena od zadolzitelna na finalna
Јас сум со молба број. 16800/2017,интервју Декември 2017 во амбасада Скопје,а во систем внесена на 11.01.2018 ,на 26.02.2019 ми се смени во финална.Koe brojce si I kade bese na intervju
Ok fala nekoj sto bil Sofia toj periodOd 1 Februari pocnuvat so 1800 pa nagore
1godinaСакам да прашам од ваше искуство
Поднесов документи на 03.01.2019 и веднаш бев повикан на интервју
Исто така поднесов документи од татко ми кој има пасош од 2007
Дали знаете колку време ке чекам од прилика ?(ми рекоа за 6 месеци)
Статусот ми е:
Преписката се намира в процедура по зад'лжително с'гласуване.
Фала однапред
И јас сум со удостворение од сестра ми,веќе два месеци Проверка од вицепрезидента,да се надеваме на позитивен изход!Денес промена од финална на положително кај мене и кај девојка ми. Интервју 26.10.2016, на дополнителна бев до 07.02.2019 и од денес положително и двајцата. Јас со стара венчаница од прабаба и прадедо плус од бккс а девојками со удостоверение за родствени врски дека сестра и е со бугарско државјанство. Е сега сагата со јотова ќе видиме колку ќе трае.
Колку и да е точна/неточна ова информација, сепак позитивно ми е вака кога ќе прочитам и дава надеж.Deneska ima promeniii proveruvajtee
So ima? nema potpisi utepa ne gospozata kojzne uste kolku ke se izivljava so nas!Deneska ima promeniii proveruvajtee
И кај мене исто има промена во положително со лична карта бугарска од дедо само сега уште колку ке чекаме кој знај ...Dase pofalam i jas deneska na polozitelno zaedno so bratmi, procedurata ja imavne zapocnato so potvrda od BKKS i na dopolnitelna ko ne stavija isto odnesovne nanovo izvodi i umrenici i od BKKS potvrda samo![]()
Незнам зошто не разбираш, убаво ти цитирав член од форумот кој што бил во Софија 1.02.2018 на интервју, нејзин број на молба незнам само знам дека сподели дека е на финална. Побарај во срч постови од @Mattea, па ќе видиш самиот, или прашај ја кој бр. на молба е.Od 1 Februari pocnuvat so 1800 pa nagore[DOUBLEPOST=1552399513][/DOUBLEPOST]
Ok fala nekoj sto bil Sofia toj period