- Член од
- 14 август 2006
- Мислења
- 45.263
- Поени од реакции
- 84.361
Па шо не си ги глеал екстендед верзиите, да видиш колку многу додатни ствари има...
Ovojpat (The Hobbit) extended gi gledav, ama ne true blu, tuku ~15 giga verziite, ne mi se cekase.Па шо не си ги глеал екстендед верзиите, да видиш колку многу додатни ствари има...
Ја на ДиВиДи-ја си ги купив ЛОТР екстендед (има со нив неколку аудио верзии коментари со глумци, со режисер, со продуценти) и има уште три саати how-is-made-документарец со секој филм.Ovojpat (The Hobbit) extended gi gledav, ama ne true blu, tuku ~15 giga verziite, ne mi se cekase.
Мора да има најмалку 3 црни џуџиња, 5 педери елфови и еден главен карактер да биде хибрид на Латино-Азијец. Иначе ќе биде осудена на пропаст. Каде без малцинствата you white supremacist?Многу поинтересен и побогат дел за црпење на идеи е втората ера за разлика од животот на младиот Арагорн како што имаше некои шпекулации. Само да не заебат работа со пикање на денешните политики, идеи и останати форсирани размислувања во серијава само за да задоволат една група на луѓе. Имаат феноменални настани за прикажување, како правењето на прстените, создавањето и падот на Нуменор, Ар Фаразон, создавањето на Гондор и Арнор, последната алијанса на Луѓето и Вилениците, Елендил, Гил Галад итн. Феноменални настани и ликови, само се надевам дека креаторите ќе бидат одлучни за реалното доловување на ликовите на сцена според книгите, со минимални дополнување и промени.