Ti nemas kultura, pa na devojce da se obrakas taka i da pogoduvas dali i sto imam jas. Toa mozes doma taka da se odnesuvas.Lara oladi malce, gledas ne se site ko tebe, ako imas mensus ne znaci deka treba da se olesnuvas tuka
Oladi malce ? Hahahhahaa ,kolku glup recnik imas ,ne znam sto baras voopsto ovde, odi nauci se da bides pismen. I ne mi kazuvaj koj kakov e ,mnogu luge ima ovde sto go delat moeto mislenje ,ama od takvi celo vreme sto pisuvaat edno isto i ne znaat ocigledno da procitaat dve strani ponazad mozebi ke najdat i drug korisen odgovor, od takvi ne mozeme ni da procitame dali ima druga nekoja novost , begaat stranicive. I tebe ne ti se obrativ jas so nesto loso, ti kazav da si procitas na prethodnite strani, a ako veke si dobil odgovor ,bravo ,ke te molam ne mi go citiraj nareden pat mislenjeto ne mozam da otvaram notifikacii koi ne mi znacat nisto. Sega veke koga si dobil odgovor ne postavuvaj isto prasanje vo najskoro vreme.
Ajde pozdrav[DOUBLEPOST=1550852426][/DOUBLEPOST]
Zenska ne se vozbuduvaj ni nerviraj. Koga na mene ke mi se smeni status jas ke go postiram i ke pitam so ponatam ako sakas odgovoru ako ne nemoras. Zaso da listam stranici nazad ke si cekam ke.odgovore nekoj ima strpliv narod, nas ne ne biva oti sme nestrplivi i nogu nervozi. Udri brige na veselje
Da , ama megu tie strplivite sme i nie sto cekame znacajna promena. Pa taka ti malku mozes da bides po smiren i da zavrtes edna dve stranici, ke najdes i drugo mislenje pa mozebi i pokorisen odgovor.
Postrpliva licnost od mene ne znam dali ima, ama nesto koga se preteruva znaci stvarno se pominati site granici.
Sedni i procitaj, a ako veke si dobil odgovor sedi i cekaj, a ne za dva dena drugi prasanja[DOUBLEPOST=1550852784][/DOUBLEPOST]
Da i tebe ne ti se obrativ sega bas vidov,na drug clen sum vratila da procita na prethodnata strana, taka da ne mi se obrakaj poveke dokolku nemas nisto novo da kazes.Lara oladi malce, gledas ne se site ko tebe, ako imas mensus ne znaci deka treba da se olesnuvas tuka
Toa znaes kako e, kako sega jas sekoj den da pisuvam pocnaa li so ukazite ? A do koj broj se ? Kade se zastanati?
Znaci isto e , a vie sto pisuvate sto posle ovoj status ocigledno ste mrzlivi za da zavrtete dve strani. Ne moze se edni isti prasanja i edni isti odgovori. Pa vidi proveri ,na nekoj clen pisi vo poraka , nas ne ne voznemiruvaj koga veke ima odgovor.
Последно уредено: