Нема везе. Јас не ја застапувам таа теорија. Вие по халал сакате, а и од каур не би монтирале нешто на себе....јетра од некој шо се труел со ракија на пример.Dovolno sum nacitan jas pocni da citas i ti i da ne siris nacionalizam i omraza nasekade...![]()
Пишувај кирилица на форумовDovolno sum nacitan jas pocni da citas i ti i da ne siris nacionalizam i omraza nasekade...![]()
Jas 'kaur' ne go narekuvam nikogo paa duri i na najlos nacin da bidam provociran nema da go navredam nikoj... mozebi i sum te razbiral pogresno izvini a za svinjite i jas sum so tebe...Нема везе. Јас не ја застапувам таа теорија. Вие по халал сакате, а и од каур не би монтирале нешто на себе....јетра од некој шо се труел со ракија на пример.
Олабаи бе...глеаш дека не пишувам во тој дух. Сакам да се расчистуваат работиве и свињите да си ја работат работата.
Kako ke naredis ti Gospodine Melech ti baram izvinuvanje pred site sto ne sum pisal na kirilica..Пишувај кирилица на форумов
Моника Ѓ.Дали е негде објавено името на девојката? Не од инбокс или фб, туку официјално од мвр.
Ај не труј со ВМРО. Не сте интересни.Next thing: Сдсм изјавува дека Мицковски и неговата партија поради стравот од загубата на претседателските избори,спонзорира одредена група на луѓе да се саморазнесуваат.Доволен е и фактот дека Грујо од Будимпешта нареди Миле Камиказа да изиграва ФајтКлуб,се наведува во насока на заклучок дека Вмро е криво ....Престанете да лажете .....
Узјава на Костадин Костадинов,цуцлата на Сдс за односи со јавност и комуникација ....
Којзнае колку е тешко да си џандар во моментов. Сега секој што носи капа или прашува за саат или дирекција е сомнителен и веќе пријавен.Продолжува хистеријата. Она го видела, па што не го сликала. Ова не дај боже да имаш Астра со затемнети стакла и да стоиш пред некоја куќа.
Прегледај го приврзокот 204999
Сега ќе направат да биде скраја да возиш 25 на саат по некој сокак, нели кога бараш одредена локација, одма за манијак ќе те засметаат.Продолжува хистеријата. Она го видела, па што не го сликала. Ова не дај боже да имаш Астра со затемнети стакла и да стоиш пред некоја куќа.
Прегледај го приврзокот 204999